News

Trecutul neștiut al celui mai bun prieten al lui Toni Iuruc! Toni Mihale a fost cercetat pentru evaziune fiscală

Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, și Toni Mihale sunt cei mai buni prieteni. De-a lungul timpului, unele afaceri ale lui Toni Mihale s-au intersectat nefericit cu legea.
14.09.2021 | 13:12
Trecutul nestiut al celui mai bun prieten al lui Toni Iuruc Toni Mihale a fost cercetat pentru evaziune fiscala
Toni Iuruc și Simona Halep vor face mâine cununia civilă
ADVERTISEMENT

Dacă despre familia Simonei Halep se știu suficiente informații, nu același lucru se poate spune despre familia și apropiații lui Toni Iuruc, bărbatul care mâine se va căsători cu cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Toni Iuruc deține o firmă care activează în domeniul imobiliar, în acte figurând mama sa ca proprietar. În cercul de prieteni al viitorului soț al Simonei se află, la loc de cinste, Dani Caramihai, cofondator al clubului Fratelli, unde se va ține petrecerea de după cununia Simonei, dar și Toni Mihale, un alt om de afaceri, considerat cel mai bun amic al lui Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

Toni Mihale: multe afaceri, dar și câteva eșecuri

Originar din Slobozia, Toni Mihale (46 de ani) a deținut sau deține o mulțime de firme, care activează în cele mai diverse domenii. Numai că, în câteva cazuri, succesul s-a lăsat așteptat, iar pentru Toni Mihale s-a lăsat cu executări silite sau cu trimiterea în judecată pentru evaziune fiscală.

Primul necaz a apărut pentru Toni Mihale în 2014, când potrivit informațiilor FANATIK, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus trimiterea lui în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

ADVERTISEMENT

”În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: În perioada ianuarie 2009 – mai 2012, inculpatul, în calitate de administrator al …., a reţinut, fără să vireze în termenul legal de 30 de zile de la scadenţă, sume reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului se cifrează la valoarea de 112.400 RON. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1”, așa suna comunicatul procuraturii în cazul lui Toni Mihale.

Executat silit de Direcția Venituri Buget Local a Sectoarelor 2 și 3

Apoi, ca la un semn, în dreptul lui Toni Mihale au început să apară și executările silite. Așa se face că, în 2018 și 2019, Direcțiiile Venituri Buget Local a Sectoarelor 2 și 3 din București au obținut executarea silită a afaceristului.

ADVERTISEMENT

În 2017, cel mai bun amic al lui Toni Iuruc mai primise o lovitură dură, atunci când un executor judecătoresc a pus în aplicare o hotărâre definitivă, dintr-un dosar demarat în 2011, prin care un teren deținut de Toni Mihale era scos la vânzare pentru recuperarea unei datorii neachitate.

Toni a pierdut un teren din Capitală

Terenul, amplasat pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală, avea 179 de metri pătrați și a fost scos la vânzare pentru suma de 409.526 lei, reprezentând 75% din suma de evaluare oficială a proprietății lui Toni Mihale, care apare ca ”debitor urmărit” în dosar.

ADVERTISEMENT

Implicat în unele afaceri de pe Litoral cu familia Caramihai, dar și cu Rani Palade, fiul lui Dan Adamescu – alături de care a fost acționar la un club select din Constanța – Toni Mihale a fost chiar în cărți să fie desemnat naș al cuplului Toni Iuruc – Simona Halep.

ADVERTISEMENT