News

Trecutul tumultos al șoferiței bete care a omorât patru muncitori. Femeia a stat în închisoare

Noi detalii ies la iveală despre șoferița beată care a omorât patru muncitori, în noaptea de joi spre vineri, în Iași. În trecut, femeia a fost condamnată la închisoare, după ce s-a răzbunat pe fostul iubit.
19.06.2022 | 14:43
Trecutul tumultos al soferitei bete care a omorat patru muncitori Femeia a stat in inchisoare
În urmă cu 12 ani, șoferița a fost condamnată la închisoare. Care a fost motivul. Sursa foto: Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Adina Iuliana Ghervase este șoferița care sub influența alcoolului la volan a omorât patru muncitori din Iași. Femeia în vârstă de 38 de ani a mai avut și în trecut probleme cu legea: a fost condamnată la închisoare, după ce s-a răzbunat pe fostul iubit.

Șoferița beată, condamnată la închisoare după ce l-a forțat pe fostul iubit să-i dea bani, din cauză că a bătut-o

Potrivit clujust.ro, totul s-a întâmplat acum 12 ani. Femeia a primit un an și 6 luni de stat după gratii, cu suspendare, din cauză că împreună cu mai mulți bărbați, amici ai săi, l-au agresat și forțat pe fostul ei iubit să-i dea bani, după ce a bătut-o.

ADVERTISEMENT

20 de ani avea Adina Iuliana Ghervase la momentul condamnării. Concret, ea ceruse fostului partener suma de 2.000 de lei, iar atunci când acesta s-a opus a fost amenințat cu moartea.

Doi dintre prietenii șoferiței au fost și ei condamnați la închisoare, la câte 2 ani și 6 luni cu executare. Între timp, familiile celor patru muncitori care au pierit nevinovați sunt îndoliate și cuprinse de durere. Iată ce a scris pe facebook fiica unuia dintre decedați:

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu sa te ierte îngerul meu, ai luat jumătate de mine cu tine, cel mai bun om, cel mai iubit tată. Odihnește-te în pace, o sa merg și prin foc numai să îți fac dreptate.

O criminală te-a luat de lângă noi. Te iubesc și te voi iubi pana o sa cada pământul și peste mine”, a scris tânăra pe Facebook, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Unul dintre muncitori era soțul unei cântărețe de muzică populară

Totodată, unul dintre bărbații care lucrau în acea seară era căsătorit cu o solistă de folclor, Biatrice Duca. Femeia a rămas șocată când a aflat că partenerul ei a plecat din această lume.

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

ADVERTISEMENT

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, sunt rândurile scrise de cântăreață pe facebook.

În momentul de față, conducătoarea auto se află din nou în spatele gratiilor, fiind arestată preventiv pentru 30 de zile. Acasă are doi copii și era divorțată de curând.

ADVERTISEMENT
Tags: