Fotbal intern

Trei absențe importante pentru Dusan Uhrin Jr. în derby-ul FCSB – Dinamo! Fabbrini, numele cel mai important. EXCLUSIV

01.10.2019 | 21:00
Trei absente importante pentru Dusan Uhrin Jr in derbyul FCSB  Dinamo Fabbrini numele cel mai important EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo este meciul weekendului în fotbalul românesc. Primul “Derby de România” al sezonului are loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Cele două formații vin cu un moral excelent pentru derby, ambele reușind să învingă etapa trecută și speră să continue forma pozitivă cu o victorie în fața rivalei. Însă, Dusan Uhrin Jr. va avea câteva absențe notabile pentru confruntarea de sâmbătă. 

Trei absenți importanți pentru Dusan Uhrin Jr. pentru derby-ul FCSB – Dinamo: Fabbrini, Sin și Sorescu

Antrenorul lui Dinamo nu se va putea baza pentru această întâlnire pe Andrei Sin, Diego Fabbrini și Deian Sorescu. Andrei Sin este aproape refăcut după accidentare, însă nu va putea evolua în confruntarea cu marea rivală și, cel mai probabil, va fi apt pentru meciul din ultima etapă a turului, cu Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul nu a evoluat în ultimele 5 etape din campionat.

ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini este cea mai importantă absență a lui Dusan Uhrin. Mijlocașul venit de la ȚSKA Sofia a suferit o accidentare urâtă la gleznă în meciul Astra – Dinamo 3-2 și va lipsi în derby-ul cu FCSB. Conform informațiilor FANATIK, revenirea fotbalistului italian la antrenamente este preconizată pentru 12 octombrie, adică la o săptămână după derby. Cel mai probabil, Fabbrini nu va juca nici în meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Trei absenți importanți pentru Dusan Uhrin Jr. pentru derby-ul FCSB - Dinamo! Pierderi grele pentru "câini". EXCLUSIV
Trei absenți importanți pentru Dusan Uhrin Jr. pentru derby-ul FCSB – Dinamo! Pierderi grele pentru “câini”. EXCLUSIV FOTO: Diego Fabbrini in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Pintilii, cea mai mare absență a lui Vintilă

Deian Sorescu va rata derby-ul cu FCSB din cauza unei suspendări. Mijlocașul a fost eliminat în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, și va sta pe bară în derby. În același meci, Sorescu a avut și un conflict cu suporterii de la tribuna a II din Ștefan cel Mare. Fotbalistul a avut un schimb dur de replici cu câțiva suporteri la pauza meciului, care îi cereau socoteală pentru evoluția slabă.

ADVERTISEMENT
Trei absenți importanți pentru Dusan Uhrin Jr. pentru derby-ul FCSB - Dinamo! Pierderi grele pentru "câini". EXCLUSIV
Trei absenți importanți pentru Dusan Uhrin Jr. pentru derby-ul FCSB – Dinamo! Pierderi grele pentru “câini”. EXCLUSIV FOTO: Deian Sorescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

De la oaspeți, cea mai importantă absență este cea a lui Mihai Pintilii. Mijlocașul s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj și Gigi Becali a declarat că ar putea fi ultimul său meci la FCSB„I-am spus lui Pintilii că e ultimul meci la care vreau să mă ajute. Revine Nedelcu, oricum. Nu vedeți că s-a lovit iar? Îl ținem în staff, că nu avem secund”, a spus patronul FCSB după egalul cu CFR Cluj.