News

Trei accidente aviatice care au zguduit sportul mondial în ultimii doi ani! Kobe Bryant și patronul lui Leicester s-au prăbușit cu elicopterele + tragedia lui Emiliano Sala

26.01.2020 | 23:56
Trei accidente aviatice care au zguduit sportul mondial in ultimii doi ani Kobe Bryant si patronul lui Leicester sau prabusit cu elicopterele  tragedia lui Emiliano Sala
ADVERTISEMENT

Accidentele aviatice au zguduit lumea sportului mondial în ultimii doi ani. În afară de tragedia lui Kobe Bryant, patronul lui Leicester și Emiliano Sala și-au pierdut viața în urna unor zboruri.

Accidentele aviatice care au zguduit lumea sportului mondial

Kobe Bryant, legenda lui La Lakers, a decedat în urma unui accident cu elicopterul, la vârsta de doar 41 de ani. Din păcate, nu este singurul accident aviatic care a zguduit lumea sportului în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

Vichai Srivaddhanaprabha, fostul patron al lui Leicester City, a decedat tot în urma unui accident de elicopter. Acesta se pregătea să plece de la stadion, după o partidă pe care „vulpile” terminaseră la egalitate cu West Ham United, 1-1.

Elicopterul în care se afla patronul lui Leicester nu a reușit să se ridice corespunzător de la sol și s-a prăbușit în apropierea arenei „King Power Stadium”.

ADVERTISEMENT
  • 41 de ani împlinise Kobe Bryant pe 23 august

Tragedia lui Emiliano Sala

Transferul lui Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff City a fost unul dintre cele mai ghinioniste din istoria fotbalului. Atacantul argentinian a decedat, după ce avionul privat care trebuia să-l aducă în siguranță la Cardiff s-a prăbușit.

Atât el cât și pilotul aeronavei au murit, iar corpul neînsuflețit al lui Sala a fost descoperit, după o operațiune lungă de căutări, plătită de mai mulți sportivi, printre care și Cipria Tătărușanu, fostul său coleg.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 26 ianuarie, fanii lui Nantes au pregătit o coregrafie specială, la un an de la decesul argentinianului. „Nu te vom uita niciodată! Vei fi mereu în sufletul nantezilor!”, a fost mesajul fanilor lui FC Nantes.

Emiliano Sala evoluase timp de cinci sezoane pentru „canari”, iar de-a lungul timpului acesta reușise să marcheze de 48 de ori în 133 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Marias Gatti, verișorul lui Emiliano Sala, a cedat nervos la înmormântarea fostului fotbalist: Emiliano a fost ucis. Au fost foarte multe lucruri care nu au fost legale, totul a fost făcut într-o manieră greşită şi l-au obligat să urce în acel avion”.

„Începea să devină un jucător important şi l-au lăsat singur, fără niciun reprezentant. Trebuia să existe mai multă atenţie şi să călătorească în alte condiţii, nu în acel avion”, a mai spus verișorul lui Emiliano Sala.

  • 28 de ani împlinise Emiliano Sala pe 31 octombrie
ADVERTISEMENT
Tags: