News

Trei angajați, bătuți crunt de interlopi. Patronul magazinului refuzase să plătească taxa de protecție. Video

Angajații unui magazin au fost bătuți de interlopi și au ajuns cu răni grave la spital.
18.06.2021 | 11:21
Trei angajati batuti crunt de interlopi Patronul magazinului refuzase sa plateasca taxa de protectie Video
Trei angajați, bătuți crunt de interlopi. Patronul magazinului refuzase să plătească taxa de protecție. Sursa foto: captura film/ Total Impact
ADVERTISEMENT

Trei angajați ai unui magazin din Teleorman au fost bătuți crunt de oamenii clanului Marmureaua.

Aceștia au plătit pentru că patronul magazinului nu și-ar fi achitat taxa de protecție. Doi dintre angajați au fost transportați la spital cu răni grave.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar poliția a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz. Agresorii sunt încă în libertate.

ADVERTISEMENT

Trei angajați, bătuți crunt de interlopi

Scenele șocante s-au petrecut miercuri, 16 iunie, în comuna Drăgănești Vlașca, din județul Teleorman. Bătăușii nu au ținut cont de faptul că erau chiar într-o zonă centrală sau că erau filmați.

Cei de la Total Impact, care au publicat și filmulețul susțin că cei trei angajații au fost bătuți de persoane care fac parte din clanul Marmureaua. Incidentul violent a avut loc în piața din comună în fața unei pescării.

ADVERTISEMENT

Se pare că patronul magazinului ar fi refuzat să plătească taxa de protecție, așa că interlopii i-au transmis un avertisment. Oamenii din localitate îi cunosc pe bătăuși, dar aleg să nu depună plângere de cele mai multe ori, pentru că se tem pentru viața lor.

Doi dintre cei trei angajați bătuți au ajuns la spital cu răni grave.

Atentie! Imagini cu puternic impact emoțional. 

Agresorii sunt liberi

În acest caz poliția a intervenit și a început cercetările. Agresorii sunt în acest moment în libertate. Membrii clanului Marmureaua au fost implicați în mai multe infracțiuni, unii fiind condamnați.

ADVERTISEMENT

“La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat din comuna Drăgănești-Vlașca despre faptul că a fost agresat.

Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a reieșit faptul că apelantul și alte două persoane, bărbați, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbați pe care îi cunosc. În urma altercației două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT