Life

Trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce apare acum pe pagina de Instagram a designerului

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu trei ani, dar durerea pierderii sale este încă nealinată pentru cei care l-au cunoscut, dar și pentru fanii lui, care încă îi scriu mesaje în mediul online.
29.04.2022 | 07:44
Trei ani de la moartea lui Razvan Ciobanu Ce apare acum pe pagina de Instagram a designerului
Trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață acum trei ani, dar fanii săi încă nu l-au uitat. Nici rudele sale nu au putut trece peste moartea sa tragică și fulgerătoare.

Cum s-a produs moartea lui Răzvan Ciobanu. Accidentul care i-a luat viaţa

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident tragic de mașină. Datele culese de oamenii legii la fața locului arată că acesta avea o viteză foarte mare, iar mașina pe care o conducea a mers în afara carosabilului aproape un kilometru, după care a reintrat pe stradă și s-a oprit într-un copac.

ADVERTISEMENT

Informațiile oferite atunci de oamenii legii arătau că designerul se îndrepta din spre Năvodari către Tulcea și la un moment dat a pierdut controlul volanului în timp ce se apropia de intrarea în localitatea Săcele.

După ce a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat pe o pășune, Răzvan Ciobanu a reușit să reintre pe drum, dar mașina sa a ricoșat într-un pâlc de copaci.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce mașina a intrat în contact cu o porțiune de asfalt mai ridicată decât acostamentul. Impactul a fost atât de puternic încât imaginile de la fața locului arătau că patru copaci au fost doborâți la pământ.

Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță și a fost aruncat din mașină, cel mai probabil pe geamul din dreapta.

ADVERTISEMENT

„În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal.

Răzvan Ciobanu zâmbește
Răzvan Ciobanu zâmbește. Foto: Instagram

Un bărbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci.

ADVERTISEMENT

A rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto”, a informat atunci IPJ Constanța.

Mesajele de condoleanţe curg şi acum pe Instagramul lui Răzvan Ciobanu

Au trecut trei ani de atunci și viața merge mai departe, dar nu pentru părinții și pentru rudele lui Răzvan Ciobanu care îi plâng moartea chiar și acum. De altfel, chiar și fanii își arată suferința pe rețelele de socializare.

Tot în mediul online, ultima postare făcută de designer a fost acum mult timp. Chiar și așa, comentariile continuă să curgă, unele fiind vechi de acum câteva săptămâni. Răzvan Ciobanu are peste 90.000 de urmăritori pe Instagram.

Fanii îi lasă mesaje de ziua acestuia și suferă din cauza faptului că ar fi trebuit să fie sărbătorit, doar că el nu mai este printre noi.

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu. Foto: Instagram

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, azi ar fi trebuit sărbătorit Razvan”, „Te iubesc și mor de dorul tău”,  „Astăzi ai fi împlinit 45 ani! Odihnește-te în pace Răzvan”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate.

Controverse legate de modul în care a murit Răzvan Ciobanu

Au existat multe controverse legate de moartea lui Răzvan Ciobanu și s-a spus că desginerul ar fi condus drogat, acesta fiind motivul pentru care a făcut accidentul și a murit.

Medicii legiști au descoperit că faimosul designer avea în organism cinci tipuri de droguri dintr-un în total de 13 verificate la momentul în care s-a produs accidentul.

Totuși, conform raportului final al medicilor, s-a stabilit faptul că motivul decesului lui Răzvan Ciobanu au fost leziunile interne.

Creatorul de modă ar fi făcut infarct la volan și un atac cerebral, el fiind deja mort atunci când mașina sa s-a izbit de copacii respectivi.

„A fost clasat drept accident de circulație. Moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct.

Când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral . Din acea cauză era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a spus avocata lui Răzvan Ciobanu la acea vreme

ADVERTISEMENT