News

Trei bărbați, împușcați într-o localitate din Olt. Agresorul a fost arestat

Scene șocante au avut loc într-o localitate din județul Olt. Trei bărbați au fost împușcați de un individ.
27.09.2021 | 18:13
Trei barbati impuscati intro localitate din Olt Agresorul a fost arestat
ADVERTISEMENT

După ce i-a împușcat pe cei trei bărbați, individul în vârstă de 32 de ani a fugit de la fața locului cu un taxi. Victimele au alertat autoritățile care s-au deplasat la locul incidentului.

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, 25 septembrie, în comuna Bobicești, din județul Olt, iar acum cazul a ieșit la iveală, deoarece agresorul a fost prins și arestat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei trei bărbați, printre care și un minor, au avut nevoie de îngrijiri medicale și de spitalizare. Ei sunt în stare stabilă în momentul de față.

De ce i-a împușcat agresorul pe cei trei bărbați

Totodată, s-a aflat că agresorul ar fi decurs la gestul fatal, după ce între el și cei trei bărbați a început o discuție contradictorie aprinsă.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște, deocamdată, adevăratul motiv, cert este că nu a durat mult până să fie determinat să apese pe tragaciul armei pentru care nu avea permis.

“În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobiceşti, iar în urma unor discuţii contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra altor trei bărbaţi.

ADVERTISEMENT

Le-au provocat leziuni la nivelul capului şi corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Agresorul a fost găsit de poliție ascuns în oraşul Balş, acolo unde avea și pistolul cu el. Conform procedurilor legale, bărbatul a fost reţinut, în primă fază, pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Luni, oamenii legii au decis ca până la o decizie finală să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Acuzația sub care a fost plasat în arest preventiv este de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”Astăzi, instanța de judecată a dispus împotriva bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT