News

Trei copii și părinții lor au decedat pe ”Drumul morții”. Ciocnire violentă între un autoturism și un camion

Cinci persoane și-au pierdut viața pe ”Drumul morții” din Teleorman, după ciocnirea violentă dintre un autoturism și un camion. Trei dintre victime erau copiii cuplului din autoturism.
25.07.2022 | 09:24
Trei copii si parintii lor au decedat pe Drumul mortii Ciocnire violenta intre un autoturism si un camion
Accident în Teleorman, cu cinci morți. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Drumul European 70 a mai făcut noi victime în timpul nopții, potrivit Antena 3. Trei copii, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, alături de părinții lor (cu vârste de 38 și 40 de ani) au murit în momentul în care autoturismul lor s-a ciocnit de un camion care venea de pe contrasens, între Văceni și Vitănești.

Accident grav, cu cinci morți, în Teleorman

Polițiștii nu cunosc momentan motivul pentru care șoferul, care conducea pe direcția de deplasare București – Alexandra, a intrat pe contrasens și a lovit frontal camionul care circula regulamentar, din sens opus.

ADVERTISEMENT

”În data de 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, a avut loc un accident rutier grav.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

ADVERTISEMENT

Drumul morții, așa cum e denumit E70 Alexandria – București, are un istoric macabru. ”Sute de familii distruse, oameni nenorociți pe viața și zeci de morți. Așa arată bilanțul ultimilor 10 ani pe acest tronson de drum. Oamenii care fac naveta, care merg în concediu, care vin sau se duc la nuntă, sau, care, pur și simplu, merg acasă, nu mai ajung niciodată.

Ce rămane din ei sunt doar crucile care împânzesc acest tronson de drum”, se arată într-o postare din grupul Alexandria 2.0.

ADVERTISEMENT

Cel mai grav accident consemnat vreodată de polițiști pe acest drum s-a produs în 2011. Atunci, un motociclist împreună cu mireasa sa, s-a lovit frontal de o mașină care venea de pe contrasens. Imaginile de după impact, desprinse dintr-un film de groază, au șocat opinia publică și polițiștii ajunși la fața locului.

ADVERTISEMENT