Fotbal international

Trei destinații de Champions League pentru Buffon. Ce va alege goalkeeper-ul italian

18.05.2018 | 13:07
Trei destinații de Champions League pentru Buffon. Ce va alege goalkeeper-ul italian
PSG, Real și Liverpool sunt cele 3 destinații de Champions League pentru Buffon
ADVERTISEMENT

Gianluigi Buffon va juca ultimul meci pentru Juventus în partida contra celor de la Hellas Verona. La 40 de ani, portarul italian încă are oferte și are de ales între 3 destinații de Champions League: Liverpool, PSG și Real Madrid.

Contractul lui Buffon cu Juventus expiră în vară și a anunțat că va pleca de la campioana Italiei, însă portarul este încă dorit de marile echipe din Europa. Presa din italia a nunțat recent că Buffon este dorit de PSG și ar putea ajunge să joace în Franța.

ADVERTISEMENT

Jucătorul ar fi tentat de o mutare într-o altă țară și chiar a recunoscut acest lucru în cadrul unei conferințe de presă. Nu doar PSG este cu ochii pe el. Cei de la Real Madrid ar fi duspuși să îi ofere campionului Italiei un contract pentru a da singuranță în apărare.

Trei destinații de Champions League pentru Buffon

Chiar dacă are 40 de ani, Buffon este în continuare un fotbalist dorit de marile cluburi. Italianul a vrut să se retragă definitiv din fotbal, iar visul lui a fost să câștige trofeul Champions League înainte de retragere. Nu i-a ieșit pentru că Juve a fost eliminată de Real Madrid în semifinală în urma unor decizii de arbitraj contestate vehement de italieni. Și cum pe fir a intrat și Liverpool, ai căror portari nu au evoluții constante, Buffon are deja trei destinații de Champions League. Tot ce trebuie să facă este să analizeze ofertele și să o aleagă pe cea mai bună.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri