Fotbal international

Trei echipe uriașe din Champions League se luptă pentru transferul lui Lucas Paqueta! Câţi bani cer brazilienii

19.09.2018 | 21:19
Trei echipe uriase din Champions League se lupta pentru transferul lui Lucas Paqueta Cati bani cer brazilienii

Trei echipe uriașe din Champions League se luptă pentru transferul lui Lucas Paqueta, unul dintre cei mai valoroşi tineri fotbalişti din Brazilia. Manchester United, Barcelona şi PSG sunt formaţiile care vor intra în lupta pentru semnătura fotbalistului de 21 de ani care joacă la Flamengo.

Lucas Paqueta a debutat în această toamnă pentru echipa naţională a Braziliei şi a jucat în meciurile amicale cu Statele Unite ale Americii şi El Salvador. Pe lângă cele trei formaţii, mijlocaşul de 21 de ani s-ar afla şi pe radarul lui Liverpool şi Manchester City.

Lucas Paqueta, dorit de trei echipe din Champions League

Lucas Paqueta este dorit de Manchester United, Barcelona şi PSG, echipe care evoluează în grupele Champions League. Brazilienii de la Flamengo sunt dispuşi să-l vândă pe internaţionalul brazilian, însă cer 50 de milioane de euro pentru a-l ceda. Conform presei din Anglia, oficialii clubului de pe “Old Trafford” sunt gata să ofere suma şi ar fi început deja negocierile.

Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio susţine că mai multe cluburi importante din Europa monitorizează atent situaţia fotbalistului care are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Jucătorul are în acest moment un contract valabil până la finalul lui 2020, dar brazilienii vor să-i ofere prelungirea contractului, iar cu această ocazie vor să majoreze clauza de reziliere la 70 de milioane de euro.

Trei echipe uriașe din Champions League se luptă pentru transferul lui Lucas Paqueta
Trei echipe uriașe din Champions League se luptă pentru transferul lui Lucas Paqueta