Sport

Patru faze importante decise cu VAR în primele 45 de minute la FCSB – U Cluj. Goluri anulate pentru ambele formații. Video

Nu mai puțin de patru faze controversate în meciul de pe Național Arena dintre FCSB și Universitatea Cluj. Sorin Șerban putea fi eliminat după un fault extrem de dur, iar ambele echipe au avut câte un gol anulat.
17.07.2022 | 22:14
Patru faze importante decise cu VAR in primele 45 de minute la FCSB  U Cluj Goluri anulate pentru ambele formatii Video
Sistemul VAR, decisiv la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj
ADVERTISEMENT

După faza fierbinte judecată cu VAR la meciul dintre CFR Cluj și Rapid, partida dintre FCSB și Universitatea Cluj a oferit nu mai puțin de cinci faze judecat cu ajutorul arbitrului video.

FCSB putea rămâne în zece oameni încă din minutul patru al meciului cu U Cluj

Sorin Șerban a avut o intervenție extrem de dură în startul partidei de pe Arena Național, iar Erik Lincar, antrenorul șepcilor-roșii a cerut eliminarea fundașului stânga al lui Toni Petrea. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Centralul Marian Barbu a decis însă să îi acorde doar cartonașul galben și a vrut să apeleze la sistemul VAR, pentru a vedea încă o dată faza. Universitatea Cluj a mai contestat două decizii ale arbitrului și a cerut un corner și o lovitură liberă, neacordate de Marian Barbu.

Spiritele s-au încins destul de mult, iar jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit, fiind nevoia de intervenția arbitrului pentru a liniști apele.

ADVERTISEMENT

FCSB, salvată de VAR la primul meci. Golul celor de U Cluj, anulat după un henț al lui Alex Chipciu

Universitatea Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 24 după o lovitură liberă executată de Tescan și deviată în poarta lui Târnovanu de către fostul jucător al FCSB, Alexandru Chipciu. VIDEO AICI.

După două minute în care faza a fost dezbătută în camera VAR, centralul Marian Barbu a decis să anuleze reușita pentru henț la Alex Chipciu, spre nemulțumirea oaspeților.

ADVERTISEMENT

Arbitrii din camera VAR la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj sunt Antonie Andrei (București) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea).

FCSB a cerut și ea penalty după un șut al lui Edjouma respins de Paul Pârvulescu

Malcom Edjouma a avut prima șansă importantă a celor de la FCSB, iar șutul său se îndrepta extrem de periculos spre poartă, dacă nu era blocat de Paul Pârvulescu.

ADVERTISEMENT

Însă jucătorii lui Toni Petrea au cerut henț la intervenția fostului fundaș stânga al FCSB, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

A urmat un gol anulat și pentru FCSB și un penalty neacordat

FCSB a reușit să deschidă scorul prin căpitanul Florin Tănase. Și această reușită a fost însă anulată, decarul vice-campioanei aflându-se în poziție de ofsaid. VIDEO AICI.

A urmat apoi o nouă fază controversată, la care FCSB putea să primească un penalty la un balon jucat cu mâna de Romario, însă Marian Barbu a decis să acorde doar o lovitură liberă. VIDEO AICI.

Peluza Cătălin Hîldan, alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB de pe Național Arena

Aproximativ 19.000 de suporteri ai FCSB au venit pe Național Arena la debutul în noul sezon al SuperLiga cu Universitatea Cluj.

Mesaj al Peluzei Nord la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj
Aproximativ 19.000 de suporteri au asistat la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj

Galeria de la Peluza Nord s-a tachinat cu rivalii de la U Cluj și Dinamo prin bannere: „De frățiori ați scăpat, în Liga 2 i-ați cazat”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „1 solist sau peste 2,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: