ADVERTISEMENT
Hotnews

Trei imigranţi au fost prinşi la frontiera cu Ucraina: Nu aveau documente şi vorbeau engleză

Trei bărbaţi - doi din Sri Lanka şi unul din Somalia - au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Botoşani, după ce au trecut ilegal frontiera, a anunţat, duminică, purtătorul de...
Autor: Ionuţ Cataramă | 22.11.2015 | 12:03
Trei imigranţi au fost prinşi la frontiera cu Ucraina: Nu aveau documente şi vorbeau engleză

Trei bărbaţi – doi din Sri Lanka şi unul din Somalia – au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Botoşani, după ce au trecut ilegal frontiera, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minidora Răcnea.

ADVERTISEMENT

Potrivit acesteia, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat şi reţinut, pe raza localităţii Oroftiana, trei persoane care intenţionau să intre ilegal în România, pentru a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen, scrie Agerpres.

Cei trei cetăţeni străini nu aveau documente de identitate şi vorbeau limba engleză.

“Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că doi dintre aceştia sunt cetăţeni din Sri Lanka şi unul este cetăţean somalez, care au intenţionat să treacă ilegal frontiera de stat dintre Ucraina şi România, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, a afirmat Răcnea.

ADVERTISEMENT

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza acordului încheiat cu Ucraina, migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ale Ucrainei.

Sursă: www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!