Fotbal international

Toate informaţiile tari înainte de Barcelona – Real Madrid! Fanii catalani s-au bătut între ei în faţa stadionului! VIDEO

18.12.2019 | 20:24
Toate informatiile tari inainte de Barcelona  Real Madrid Fanii catalani sau batut intre ei in fata stadionului VIDEO
ADVERTISEMENT

El Clasico va ajunge miercuri, de la ora 21:00, la episodul 243 în toate competiţiile, iar FANATIK îţi prezintă toate informaţiile tari înainte de derby-ul Barcelona – Real Madrid. Meciul de pe “Camp Nou” trebuia să se dispute în octombrie, dar a fost amânat din cauza protestelor violente din Catalonia.

UPDATE, 18 decembrie, ora 20:30 / Mai mulţi reprezentanţi ai “Tsunami Democratic” s-au bătut cu ultraşii din Boixos Nois, facţiunea dură a galeriei Barcelonei, în faţa stadionului “Camp Nou”. Forţele de ordine au aplanat conflictul şi au reţinut mai mulţi suporteri.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 18 decembrie, ora 20:19 / Au existat incidente la intrarea pe stadion înainte de Barcelona – Real Madrid. Mai mulţi suporteri ai catalanilor nu au dorit să arunce măştile cu chipul lui Lionel Messi.


UPDATE, 18 decembrie, ora 19:48 / Suporterii au început să-şi ocupe locurile în tribunele lui “Camp Nou”. La intrarea pe stadion, fanii celor două echipe au fost controlaţi la sânge şi nu au fost lăsaţi să intre cu măşti.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 18 decembrie, ora 19:00 / Jucătorii Barcelonei şi ai lui Real Madrid au ajuns la “Camp Nou”. În tot acest timp, zeci de mii de oameni s-au strâns la porţile stadionului.


UPDATE, 18 decembrie, ora 18:43 / Autocarul cu jucătorii lui Real Madrid a plecat de la Hotelul “Sofia” şi se îndreaptă spre “Camp Nou”. Poliţiştii escortează autobuzul pentru ca protestatarii să nu-i atace pe fotbaliştii lui Zinedine Zidane. La aceeaşi oră a plecat şi autocarul cu jucătorii Barcelonei.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 18 decembrie, ora 18:02 / Autocarul lui Real Madrid nu are niciun însemn al clubului, însă pe lateral se pot citi două mesaje: “Frica este inamicul” şi “Fie ca forţa să fie cu tine”. VEZI VIDEO AICI.


UPDATE, 18 decembrie, ora 17:23 / Casa lui Nelson Semedo a fost spartă cu doar câteva ore înainte de El Clasico. Hoţii au profitat de faptul că fotbalistul se afla în Hotelul “Sofia”, unde este cazat alături de colegii lui.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 18 decembrie, ora 17:00 / Au apărut primele incidente pe străzile din Barcelona. Un autobuz a fost la un pas să lovească mai mulţi protestatari care se aflau în oraş. În plus, mai mulţi şoferi au intrat în conflict cu protestatari, după ce mai multe străzi au fost blocate.


Barcelona – Real Madrid va fi filmat din toate unghiurile + un elicopter va oferi imagini spectaculoase

Barcelona – Real Madrid este cel mai aşteptat meci al anului în Spania, iar El Clasico 243 va avea parte de tot ceea ce este mai bun la capitolul tehnologie. Derby-ul va fi filmat cu ajutorul a 40 de camere TV, amplasate în diverse unghiuri de pe stadionul “Camp Nou”.

Pe lângă camerele obişnuite, folosite şi la restul meciurilor din La Liga, televiziunea care va transmite Barcelona – Real Madrid a ales ca Lionel Messi şi Karim Benzema să fie urmăriţi pe toată durata derby-ului. În plus, spaniolii vor utiliza şapte camere de Slow Motion şi trei de High Speed.

În plus, Barcelona – Real Madrid va fi filmat şi din elicopter, care va survola stadionul “Camp Nou” înainte şi la pauza derby-ului din La Liga. Astfel, meciul de miercuri va avea parte de cea mai mare desfăşurare de forţe din actualul sezon.

Securitate maximă înainte de Barcelona – Real Madrid

Meciul Barcelona – Real Madrid trebuia să se dispute pe 26 octombrie, dar violenţele din Catalonia au obligat ca derby-ul să fie amânat şi mutat pe 18 decembrie. Înainte de El Clasico, gruparea separatistă catalană “Tsunami Democratic” a anunţat noi proteste în ziua partidei.

Din acest motiv, numărul reprezentanţilor forţelor de ordine a ajuns la aproape 2.500 de persoane. Cu doar 24 de ore înainte de El Clasico, Ministerul de Interne din Spania a decis să trimită încă 500 de poliţişti în Barcelona.

“E puţin probabil ca meciul să fie întrerupt, dar e posibil. Va fi un cordon de siguranţă care va fi activat în două faze. Primul de dimineaţă, la o distanţă mai mare de Camp Nou pentru a garanta sosirea jucătorilor şi a arbitrilor”, a anunţat Eduard Sallent, comisar şef al poliţiei din Barcelona.

Semnele de întrebare pentru primul “11” al lui Real Madrid

Zinedine Zidane nu se va putea baza pe Eden Hazard, fiind una dintre cele mai grele lovituri primite de Real Madrid în această toamnă. În plus, Marcelo şi Asensio vor absenta în El Clasico. Astfel, antrenorul francez are trei dileme cu 24 de ore înainte de derby-ul cu Barcelona.

Kroos şi Casemiro sunt siguri de locurile lor în primul “11”, iar Zidane trebuie să mai aleagă încă doi fotbalişti pentru posturile rămase goale la mijloc. Variantele la îndemână sunt Modric, Isco şi Valverde, primii fiind favoriţi la titularizare.

În atac, Zinedine Zidane trebuie să aleagă perechea lui Karim Benzema. Bale şi Rodrygo sunt variantele antrenorului francez, internaţionalul galez fiind favorit să joace în atac alături de golgheterul echipei.

Echipele probabile pentru Barcelona – Real Madrid

  • Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Pique, Lenglet, Alba – Busquets, Rakitic, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Casemiro, Kroos, Modric, Isco – Bale. Benzema
ADVERTISEMENT