Fotbal intern

Trei jucători cheie de la CFR Cluj, la un pas de suspendare. Cine poate rata derby-ul cu U Craiova

14.12.2020 | 18:12
Trei jucatori cheie de la CFR Cluj la un pas de suspendare Cine poate rata derbyul cu U Craiova
Trei jucători cheie de la echipa CFR Cluj sunt la un pas de suspendare și vor rata derby-ul cu Universitatea Craiova dacă primesc cartonașe galbene la meciul cu Dinamo. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Trei jucători cheie de la echipa CFR Cluj sunt la un pas de suspendare și vor rata derby-ul cu Universitatea Craiova dacă primesc cartonașe galbene la meciul cu Dinamo București.

Ardelenii au învins FCSB, scor 2-0, dar îi mai așteaptă două partide de foc în acest final de an, în Ștefan cel Mare și pe teren propriu cu oltenii lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Edi Iordănescu sunt la finalul unui an extrem de aglomerat, atacantul Mario Rondon s-a rupt în minutul 7 al întâlnirii cu ”roș-albaștrii”, iar FANATIK v-a prezentat motivul pentru care venezueleanul s-a accidentat.

Jucătorii de la CFR Cluj care pot fi suspendați la derby-ul cu Universitatea Craiova

Marea problemă a celor de la CFR Cluj în acest final de an este recuperarea jucătorilor, dar și faptul că trei dintre cei mai importanți oameni sunt la limita suspendării pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 15-a din Liga 1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a analizat situația cartonașelor galbene de la campioana României, iar ambii fundași dreapta din lotul lui Edi Iordănescu, Cristian Manea și Mateo Susic, ar putea rata duelul cu oltenii dacă vor primi cartonaș galben în întâlnirea cu Dinamo din etapa următoare.

În aceeași situație se află și atacantul Gabriel Debeljuh, însă la croat situația este puțin mai complicată pentru că nu se știe încă daca va mai putea fi folosit în acest an. FANATIK a anunțat în exclusivitate că jucătorul de 24 de ani a suferit o comoție cerebrală la finalul meciului cu Young Boys Berna din Europa League și nu şi-a mai amintit nimic, nici măcar nu era conştient că se afla în Elveţia.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este posibil ca Edi Iordănescu să-i menajeze pe cei trei în partida cu Dinamo, care este programtă joi, 17 decembrie, de la ora 20:30. În linia ofensivă, probabil va fi folosit Jakub Vojtus, în timp ce pe postul de fundaș dreapta ar putea evolua mai mulți jucători: Andrei Burcă, Alexandru Chipciu sau Iasmin Latovlevici.

Neluțu Varga a fost foarte fericit la capătul derby-ului câștigat împotriva celor de la FCSB, scor 2-0. Patronul celor de la CFR Cluj a fost contactat de FANATIK și a anunțat că fiecare dintre cei care au intrat pe teren vor avea o primă de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Înaintea ultimelor două meciuri ale anului, Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al campioanei României, a vorbit despre campania de transferuri din iarnă și a zis că mijlocașul dinamovist Paul Anton ar putea fi o soluție pentru linia de mijloc a lui CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,55 este cota pentru „gazdele câștigă prima repriză“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT