Fotbal intern

Trei jucători de la FCSB, out înainte de meciul cu Dunărea Călărași! Cine a părăsit echipa

Autor: Razvan Nicolae | 01.02.2019 | 23:52
Trei jucători de la FCSB, out înainte de meciul cu Dunărea Călărași

Trei jucători de la FCSB au părăsit echipa îaninte de meciul cu Dunărea Călăraşi. Vicecampioana României va juca sâmbătă, de la ora 14:00, primul meci oficial al anului, iar fotbaliştii antrenaţi de Mihai Teja au nevoie de o victorie pentru a se apropia, temporar, la trei puncte de CFR Cluj, liderul din Liga 1 Betano.

Vineri, cu o zi înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi, FCSB a anunţat că trei jucători au plecat de la echipă. Antonio Jakolia a fost transferat la APOEL, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate joi. Oficialii clubului au anunţat despărţirea pe contul oficial de Facebook. “O să facem echipa numai de români. Deja îi avem doar pe Planic și Momcilovic care pot să fie titulari. Nu poate să fie titular și Momcilovic și Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleacă și el. Dacă nu, vedem cum facem, dăm la cineva bani să-l ia”, declara recent Gigi Becali.

Trei jucători de la FCSB, out înainte de meciul cu Dunărea Călărași. Cine a fost împrumutat la Farul Constanţa

Trei jucători de la FCSB au plecat de la echipă înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi. Al doilea de pe lista neagră a fost Hristo Zlatinski, jucător adus în vară de la U Craiova. FANATIK a anunţat în exclusivitate că fotbalistul bulgar şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României după ce oficialii au acceptat să-i plătească 30.000 de euro, o parte dintre salariile pe care trebuia să le primească până la finalul sezonului.

Trei jucători de la FCSB, out înainte de meciul cu Dunărea Călărași. Zlatinski şi-a reziliat contractul
Trei jucători de la FCSB, out înainte de meciul cu Dunărea Călărași. Zlatinski şi-a reziliat contractul

Tudor Moldovan este al treilea fotbalist care a plecat de la FCSB înainte de meciul cu Dunărea Călăraşi. Mijlocaşul de 18 ani a fost trimis sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi va evolua până la finalul sezonului în Liga 2. Fotbalistul a debutat pentru vicecampioana României în meciul jucat împotriva echipei antrenate de Dan Alexa, partidă jucată în Cupa României. Tudor Moldovan a evoluat 15 minute în Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1 şi a fost rezervă la ultimele patru meciuri ale roş-albaştrilor din Liga 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!