ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Exclusiv. Trei stelişti au refuzat împrumutul! Ce s-a întâmplat

Steaua se află în Antalya pentru primul cantonament de iarnă. Nicolae Dică a făcut curăţenie şi a împrumutat patru jucători. Trei dintre ei au refuzat să joace pentru clubul la care i-au direcţionat cei de la FCSB.
Autori: Alex Bradescu, Marian Popovici | 10.01.2018 | 12:04
Exclusiv. Trei stelişti au refuzat împrumutul! Ce s-a întâmplat

Nicolae Dică s-a plâns în dese rânduri că are prea mulţi jucători în lot, iar la finalul vacanţei de iarnă a luat măsuri: Daniel Benzar, Marian Pleaşcă, Vlad Achim şi William De Amorim au fost împrumutaţi până în vară, însă nu toţi au fost de acord cu ideea unei plecări.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că Daniel Benzar, Marian Pleaşcă şi Vlad Achim au fost orientaţi către Juventus Bucureşti, însă cei trei au refuzat să meargă acolo. Cei trei le-ar fi transmis celor din conducerea clubului un mesaj clar: “Nu jucăm la ultima clasată!” 

I-a trimis la “sateliţii” Voluntari şi Botoşani 

Lovindu-se de refuzul lor, oficialii roş-albaştrilor au căutat alte variante de împrumut pentru cei trei, astfel că, Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă au ajuns la FC Voluntari, în timp ce Vlad Achim a fost trimis să întărească FC Botoşani, în lupta pentru play-off. Steaua are relaţii comerciale excelente cu FC Voluntari şi FC Botoşani, între ele fiind efectuate mai multe schimburi de jucători.

ADVERTISEMENT

Al patrulea împrumutat, William De Amorim abia aştepta să plece de la FCSB, iar Marius Şumudică i-a întins o mână de ajutor fostului său jucător de la Astra Giurgiu. Astfel, William De Amorim va evolua la Kayserispor până la vară când turcii vor avea opţiune de cumpărare definitivă. 

Steaua este în cantonament până pe data de 19 ianuarie în Antalya, unde au început deja pregătirile pentru partea a doua a sezonului. FCSB va avea un singur amical în Turcia, cu Olimpik Doneţk, pe 18 ianuarie, de la ora 15:00. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!