Sport

Surpriză în cantonamentul FCSB de la Berceni. Toni Petrea are trei jucători noi în lot

FCSB se pregătește de derbyul cu CFR Cluj în cantonament în baza de pregătire de la Berceni, unde Toni Petrea testează și trei juniori: Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) şi Andrei Tănasă (2002).
07.01.2022 | 18:43
Surpriza in cantonamentul FCSB de la Berceni Toni Petrea are trei jucatori noi in lot
ADVERTISEMENT

FCSB și Farul Constanța sunt singurele echipe din clasate pe locuri de playoff în Casa Pariurilor Liga 1 și care nu efectuează un cantonament în străinătate.

Toni Petrea are la dispoziție trei jucători noi la antrenamente, deși FCSB nu a realizat niciun transfer în această iarnă și l-a pierdut pe Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Cine sunt puștii testați de Toni Petrea în cantonamentul FCSB de la Berceni

Antrenorul FCSB-ului are la dispoziție nu mai puțin de 30 de jucători pentru perioada cantonamentului de la baza de pregătire de la Berceni, așa cum clubul a anunțat în postare pe pagina oficială de Facebook.

Lotul lui Toni Petrea pentru cantonamentul din baza de la Berceni
Lotul lui Toni Petrea pentru cantonamentul din baza de la Berceni

„Acesta este lotul pe care se bazează Anton Petrea în pregătirea din această iarnă, pe care FCSB o efectuează în Baza Sportiva FCSB.

ADVERTISEMENT

Pe lângă jucătorii care deja făceau parte din lotul de Liga 1, au fost convocați tinerii Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002).
De asemenea, Ionuț Panțîru și Ivan Mamut continuă recuperarea după accidentări sub îndrumarea staff-ului medical și tehnic”.

Care e lotul complet al lui Toni Petrea

Lotul FCSB pentru cantonamentul de iarnă:

Portari: Cătălin Straton, Andrei Vlad, Ştefan Târnovanu, Alexandru Maxim;

Fundaşi: Valentin Creţu, Ionuţ Panţîru, Andrei Miron, Denis Haruţ, Iulian Cristea, Risto Radunovic, Paulo Vinicius, Sorin Şerban;

ADVERTISEMENT

Mijlocaşi: Adrian Şut, Octavian Popescu, Florin Tănase, Matei Tănasă, Ovidiu Popescu, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Andrei Cordea;

Atacanţi: Florinel Coman, Andrei Dumiter, Andrei Tănasă, Ianis Stoica, Andrei Burlacu, Valentin Gheorghe, Claudiu Keşeru, Ivan Mamut.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate în FANATIK că atacantul Claudiu Keșeru va continua la FCSB până în vară, iar Thomas Neubert a revenit și el la antrenamente după operația la genunchi.

Patronul FCSB a explicat pentru site-ul nostru de ce Paulo Vinicius nu s-a prezentat la reunirea lotului și se află încă în Brazilia: „De unde a apărut asta cu plecarea lui Vinicius? A vorbit Mustață? Nu știe el ce e la FCSB! Nu e nicio problemă cu Vinicius, cei de la echipă știu dacă i-au dat mai multe zile libere, el plecând acasă în Brazilia”.

Paulo Vinicius a intrat în ultimele șase luni de contract dar FCSB vrea să îi prelungească înțelegerea

Gigi Becali a mai declarat în exclusivitate pentru FANATIK că îi va propune fundașului central brazilian de 37 de ani prelungirea contractului: „Știi cum e întrebarea asta despre plecarea lui Vinicius acum de la FCSB? Ca și cum te-aș întreba dacă ai mâncat azi! Așa e și Vinicius la FCSB, până i se termină contractul.

Nu pot să spun acum dacă-i prelungim sau nu contractul lui Vinicius. O să vedem… Dar ceea ce pot spune este că i-am transmis când a plecat în Brazilia că vom discuta despre asta când se va întoarce”, a mai declarat Becali pentru site-ul nostru.

FCSB putea reduce diferența de zece puncte față de CFR Cluj încă din primul meci al anului. Echipa lui Toni Petrea va întâlni pe Național Arena campioana României, pe 23 ianuarie, ora 18:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: