Fotbal intern

Trei jucători vor pleca de la CFR Cluj în această iarnă! Nume importante părăsesc liderul

28.12.2018 | 14:18
Trei jucatori vor pleca de la CFR Cluj in aceasta iarna Nume importante parasesc liderul

Trei jucători vor pleca de la CFR Cluj în această iarnă, în ciuda faptului că ardelenii sunt pe primul loc în clasamentul din Liga 1 Betano. Italianul Giuseppe De Luca și spaniolul Urko Vera au fost anunțați să-și caute echipe, în timp ce camerunezul Robert Tambe își dorește el să se despartă de campioana en titre.

Conform digisport.ro, Robert Tambe este nemulțumit de faptul că a jucat foarte puțin în această toamnă la CFR Cluj și riscă să nu mai fie convocat la echipa națională a Camerunului. Atacantul în vârstă de 24 de ani, care mai are contract cu ardelenii până în vara anului 2020, a jucat doar șapte meciuri în toate competițiile și a reușit un gol și o pasă decisivă, ambele în preliminariile Europa League.

Jucătorii Tabmbe, Urko Vera și De Luca vor pleca de la CFR Cluj în această iarnă

Pe lângă Robert Tambe, alți doi jucător vor pleca de la CFR Cluj în această iarnă, Giuseppe De Luca și Urko Vera. Atacantul italian Giuseppe De Luca a venit în vară sub formă de împrumut de la Virtus Entella, dar nu s-a acomodat în România. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a jucat doar cinci meciuri la liderul din Liga 1 Betano, iar în ultima perioadă a fost trimis la echipa a doua de antrenorul Antonio Conceicao.

Giuseppe De Luca la prezentarea oficială la CFR Cluj
Giuseppe De Luca la prezentarea oficială la CFR Cluj

Ajuns la 31 de ani, atacantul Urko Vera nu mai reprezintă o soluție pentru tehnicianul CFR-ului, el fiind folosit doar în două partide în acest sezon. Spaniolul, care a fost împrumutat șase luni la Astra Giurgiu, mai are contract doar până în vară și clujenii ar dori să-l vândă acum pentru a încasa ceva bani.

În cazul în care va scăpa de Robert Tambe, Giuseppe de Luca și Urko Vera, CFR Cluj ar face o economie de aproximativ 45.000 de euro pe lună, sumă ce reprezintă tatul salariilor celor trei.