Sport

Trei meciuri fără gol primit și e din nou erou pentru fanii lui AC Milan: “TătăruSANTU”. Parada care i-a făcut să exclame: “E mai bun decât Dibu Martinez!”. Video

Ciprian Tătărușanu este din nou erou pentru fanii lui AC Milan. Portarul român este la al treilea meci fără gol primit și i-a fascinat pe suporterii „rossoneri”.
19.02.2023 | 10:41
Trei meciuri fara gol primit si e din nou erou pentru fanii lui AC Milan TataruSANTU Parada care ia facut sa exclame E mai bun decat Dibu Martinez Video
Ciprian Tătărușanu este din nou erou pentru fanii lui AC Milan. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

AC Milan s-a impus în deplasare contra lui Monza, scor 1-0 în etapa cu numărul 23 din Serie A. „Rossonerii”, cu Ciprian Tătărușanu titular, au ajuns la trei victorii consecutive și au trecut peste perioada nefastă de la reluarea campionatului italian. Portarul român, care nu a primit gol în ultimele trei meciuri, este din nou erou la echipa lui Stefano Pioli.

Ciprian Tătărușanu, trei meciuri fără gol primit la AC Milan: „Am arătat caracter”

Ciprian Tătărușanu a fost titular în partida câștigată de AC Milan, scor 1-0 cu Monza și a reușit să mențină poarta intactă. Grație succesului din deplasare, echipa antrenată de Stefano Pioli a urcat pe locul trei, la trei puncte de Inter, pe locul secund.

ADVERTISEMENT

Portarul român continuă să fie integralist în poarta campioanei Italiei, iar după ce a fost aspru criticat pentru rezultatele slabe înregistrate de AC Milan, Ciprian Tătărușanu este văzut din nou ca un erou. Fostul portar al FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol primit, cu Torino și Monza în campionat și cu Tottenham în Liga Campionilor.

„A fost un joc mai dificil în partea a doua a meciului, dar am arătat caracter și am obținut o victorie foarte importantă. (n.r. despre defensivă) O am în fața mea, e o defensivă mai compactă și am arătat-o și în meciurile recente”, a declarat Ciprian Tătărușanu, la finalul partidei conform Milan News.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu, din nou erou pentru fanii lui AC Milan: „Este mai bun decât Dibu Martinez!”

Ciprian Tătărușanu, notat cu 6.5 după victoria lui AC Milan cu Monza, este văzut din nou ca un erou de fanii „rossonerilor”. Italienii au scris despre paradele portarului român, dar și despre norocul pe care l-a avut după ce gazdele au lovit bara, iar mingea din călcâiul fotbalistului român s-a dus în corner.

Fanii campioanei Italiei au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ciprian Tătărușanu pe care l-au numit mai bun decât Maignan. Portarul francez, care este prima variantă pentru Stefano Pioli, este accidentat.

ADVERTISEMENT

„Ciprian Tătărușanu acumulează 353 de minute fără să marcheze gol cu ​​Milan”, „Tătărușanu> Maignan”, „Ciprian Tătărușanu, mare om, mare caracter!”, au fost câteva din comentariile fanilor italieni.

Totodată, fanii italieni l-au comparat pe Tătărușanu cu Dibu Martinez, MVP-ul portarilor de la Cupa Mondială din Qatar. Portarul argentinian s-a confruntat cu o fază similară în care s-a aflat Ciprian Tătărușanu, însă mingea din goalkeeper-ul argentinian a intrat în poartă în meciul Aston Villa – Arsenal 2-4.

ADVERTISEMENT

„Tătărușanu este mai bun decât Dibu? Situații similare aici. Tătărușanu reușește să o salveze cu priceperea și îi permite lui Milan sa câștige 3 puncte în timp ce incompetența lui Dibu o face pe Aston Villa să piardă jocul”, a fost comentariul unui suporter al lui AC Milan.

Ciprian Tătărușanu, văzut ca un sfânt de italieni după Monza – AC Milan 0-1: „TătăruSANTU”

Ciprian Tătărușanu a salvat-o pe AC Milan în partida cu Monza de pe Stadionul „Brianteo” la care au asistat aproximativ 14.000 de fani. Portarul român s-a dovedit decisiv la faza în care mingea din bară i-a sărit în călcâi, iar mingea a lovit din nou bara și s-a dus în corner.

Suporteri „rossoneri” au făcut un joc de cuvinte și l-au numit pe Ciprian Tătărușanu „sfânt”. „Incredibil este că Tătărușanu face o minune! TătăruSANTU!”, a fost comentariul unui suporter al lui AC Milan.

Pentru AC Milan urmează două meciuri dificile în campionat cu Atalanta și Fiorentina, iar pe 8 martie, echipa lui Stefano Pioli joacă în deplasare cu Tottenham în manșa retur a optimilor Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT