Fotbal international

Trei nume noi în lotul FCSB-ului pentru turul 2 din Europa League! Cine sunt fotbaliștii pe care se va baza Bogdan Andone cu Alashkert

19.07.2019 | 14:25
Trei nume noi in lotul FCSBului pentru turul 2 din Europa League Cine sunt fotbalistii pe care se va baza Bogdan Andone cu Alashkert

FCSB a reușit să treacă de Milsami Orhei în turul 1 preliminar al Europa League, iar acum se pregătește pentru duelul cu Alashkert din turul 2. Primul meci va avea loc în Armenia, pe 25 iulie, iar returul se joacă pe 1 august, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Trei nume noi în lotul FCSB-ului pentru turul 2 din Europa League

FCSB a învins-o pe propriul teren cu 2-0 pe Milsami Orhei, iar în Moldova s-a impus cu 2-1, iar Bogdan Andone își face planurile pentru dubla cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League. Astfel, trei nume noi vor apărea pe lista UEFA a vicecampioanei României pentru aceste meciuri.

Bogdan Andone nu a putut să îi aibă la dispoziție pentru meciul retur cu Milsami Orhei pe Ionuț Vînă, Diogo Salomao și Thierry Moutinho, toate acestea deoarece aceștia au fost transferați după ce FCSB a trimis lista la UEFA pentru dubla cu moldovenii de la Milsami Orhei. Astfel, antrenorul vicecampioanei României se va putea baza pe cei trei jucători cu experiență care au ajuns sub comanda lui în această vară, iar șansele ca Ionuț Vînă să fie titularizat cu armenii de la Alashkert sunt mari, toate acestea deoarece mijlocașul în vârstă de 24 de ani transferat de la FC Viitorul Constanța a impresionat la debutul său în tricoul roș-albastru.

Ionuț Vînă în meciul FCSB - Hermannstadt din Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă în meciul FCSB – Hermannstadt din Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Bogdan Andone va renunța la jucătorii de la echipa a doua

În condițiile în care FCSB îi va include pe lista UEFA pe Ionuț Vînă, Diogo Salomao și Thierry Moutinho, atunci antrenorul Bogdan Andone va fi nevoit să renunțe la o parte din jucătorii tineri pe care i-a avut în lot pentru dubla cu Milsami Orhei. Astfel, Cristian Dumitru, Robert Ion și Ovidiu Perianu sunt în pericol, iar FANATIK a dezvăluit că Mihai Roman nu va putea juca pentru că s-a accidentat în partida retur cu Milsami.

FCSB se pregătește de duelul cu Alashkert, echipă care a făcut scor în dubla cu Makedonija, pe care a învins-o cu 6-1 la general. Prima manșă are loc săptămâna viitoare în Armenia, pe 25 iulie, în timp ce returul este programat pe 1 august, la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici. Cele mai importante faze din turul 2 preliminar al Europa League vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Cum a arătat lotul FCSB pentru dubla cu Milsami Orhei:

  • Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad și Răzvan Ducan
  • Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu
  • Mijlocași: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Robert Ion
  • Atacanți: Florin Tănase, Dennis Man, Florinel Coman, Ioan Hora, Cristian Dumitru