News

Trei oameni au fost răniți în Suceava, după ce mai mulți bușteni dintr-un autocamion au căzut peste ei într-o curbă

18.07.2020 | 19:27
Trei oameni au fost raniti in Suceava dupa ce mai multi busteni dintrun autocamion au cazut peste ei intro curba
ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost rănite pe DN17 după ce mai mulți bușteni dintr-un autocamion au căzut într-o curbă și s-au rostogolit peste victime.

Potrivit martorilor, trei persoane printre care un copil au ajuns la spital cu politraumatisme după ce au fost loviți de mai mulți bușteni căzuți dintr-un autocamion.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a dezvăluit că victimele se aflau pe marginea drumului.

Accident grav în Suceava, unde mai mulți bușteni au căzut peste 3 oameni

Victimele, o femeie de 50 de ani și un copil în vârstă de 10 ani, se aflau pe marginea drumului după ce mașina lor se defectase.

ADVERTISEMENT

Între localitățile Frăsin și Molid, mai mulți bușteni s-au desprins într-o curbă din remorca unui autocamion și s-au rostogolit peste oameni.

Autoturismul victimelor a fost, de asemenea, avariat. În același timp, un bărbat în vârstă de 52 de ani care se afla pe marginea drumului a fost surprins și lovit de trunchiurile de copaci în cădere.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, fiind sprijiniți de trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Potrivit Agerpres, victimele erau conștiente și cooperate, însă prezentau multiple traumatisme. Pompierii au îndepărtat buștenii, căzuți peste victime, după care oamenii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Suceava, după ce au fost stabilizați.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare

Tags: