News

Trei tineri și un minor de 14 ani au murit într-un accident pe DN6, în Caraș-Severin. Impact violent între o mașină și două TIR-uri. Update

Un accident grav a avut loc, luni seară, lângă localitatea Cornea, județul Caraș-Severin. Patru persoane, printre care un minor, au murit, după ce mașina le-a fost strivită de două TIR-uri.
29.11.2021 | 23:11
Trei tineri si un minor de 14 ani au murit intrun accident pe DN6 in CarasSeverin Impact violent intre o masina si doua TIRuri Update
Patru persoane au murit intr-un accident din Caras-Severin. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT
29-11-2021
21:11

A patra persoană decedată este un minor de 14 ani

Autoritățile au confirmat că persoana găsită prinsă într-unul dintre TIR-uri este un minor. Acesta avea 14 ani.

”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Caraş-Severin. 

Tragedia s-a produs pe drumul DN 6, în jurul orei 21:00, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea din județul Caraș-Severin.

La fața locului s-au deplasat autoritățile, dar nu au mai reușit să facă nimic pentru cei care și-au pierdut viața. Referitor la șoferii TIR-urilor, unul dintre ei a fost găsit incoștient, iar altul conștient.

ADVERTISEMENT

Se suspectează că un minor a fost prins sub unul dintre TIR-uri

Mai mult, a mai fost identificată o persoană prinsă sub unul dintre TIR-uri despre care se crede că ar fi un minor. Răniții au fost transportați de echipajele medicale la spital, pentru a primi îngrijrile necesare.

”În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate in autoturism (decedate). Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia.

ADVERTISEMENT

A fost preluat de un echipaj SAJ. Condcatorul celui de-al doilea TIR este conștient, cooperant. De asemenea, a fost gasita o victimă, posibil minor, prinsa sub unul dintre TIR-uri.

Intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș (2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD) și Punct de lucru Băile Herculane (1 autospeciala pentru stins incendii) si Serviciului Județean de Ambulanță (2 ambulanțe)”, a transmis ISU Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Traficul în zonă este blocat

Traficul în zonă a fost blocat temporar, pentru stabilizarea situației. La o oră după producerea tragediei s-ar putea relua circulația locală.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Au fost implicate 2 TIR-uri și un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane din autoturism.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, potrivit infotrafic.

S-a demarat o anchetă în acest caz și nu este exclus ca șoferii TIR-urilor să fie sancționați cu amenzi sau dosare penale.

ADVERTISEMENT
Tags: