News

Trei oameni s-au înecat în Motru. Un copil de 8 ani, mama sa și bunicul au murit. Video

Tragedie pentru o întreagă familie. Trei oameni s-au înecat în Motru.
29.07.2021 | 23:58
Trei oameni sau inecat in Motru Un copil de 8 ani mama sa si bunicul au murit Video
ADVERTISEMENT

Tragedie în Gorj. Trei membri ai unei familii au murit înecați în Motru. Totul în încercarea de a salva un copil în vârstă de opt ani, care intrase în apă pentru a se răcori.

Trei oameni s-au înecat în Motru. Făceau parte din aceeași familie

Copilul în vârstă de opt ani nu s-a mai descurcat să înoate, iar mama și bunicul au încercat să îl salveze, văzând că este în pericol. Mai întâi, cel care a intrat în apă a fost bătrânul, în vârstă de 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Se pare că cel mic se juca cu fratele său în apă, iar ei nu au mai putut să înoate. Bunicul l-a salvat pe cel mai mic, dar pentru cel mare a fost prea târziu.

„Din informațiile pe care le deținem până acum bărbatul este bunicul copilului iar femeia mama”, anunță ISU Gorj.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și salva copilul, în apă a intrat și mama, care s-a înecat la rândul ei. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, dar, din păcate, ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei trei.

Localnicii i-au scos din apă pe copilul de opt ani și pe bunicul său, ambii fiind în stare de inconștiență. La fața locului au fost trimise două ambarcațiuni, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

Un copil, mama și bunicul său au murit în apele din Motru

Medicii au început manevrele de resuscitare, dar ele au fost fără efect. Pompierii au scos din apă și femeia, aflată și ea în stare de inconștiență. Și pentru aceasta a fost prea târziu.

„Primele echipaje sosite la față locului au fost echipajul SMURD și un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un copil în vârstă de aproximativ 8 ani, un bărbat de aproximativ 80 de ani și o femeie. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Echipajele noastre de intervenție au găsit și femeia în apele râului, din păcate tot în stare de inconștiență.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva pe victime”, a transmis ISU Gorj.

ADVERTISEMENT