Fotbal international

Trei Pariuri de clasă Mondială la meciul Franța – Danemarca. Toți ochii pe Kylian Mbappe

Primul meci 100% european de la turneul final, Franța - Danemarca, poate consemna calificarea campioanei mondiale en-titre în optimi.
25.11.2022 | 20:44
Trei Pariuri de clasa Mondiala la meciul Franta  Danemarca Toti ochii pe Kylian Mbappe
Primul meci 100% european de la turneul final, Franța - Danemarca, poate consemna calificarea campioanei mondiale en-titre în optimi. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Naționala ”cocoșului galic” a început în forță competiția din Qatar și a făcut spectacol în fața limitatei formații a Australiei.

Campioana mondială se califică în optimi cu o victorie în Franța – Danemarca

Partida Franța – Danemarca, din etapa a 2-a a Grupei D de la Cupa Mondială, se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18:00, pe Stadium 974  din Doha, iar cu o victorie trupa lui Didier Deschamps își asigură prezența în optimi.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială este decimată de accidentări. Numai de la sosirea în Qatar i-a pierdut pe Karim Benzema, Lucas Hernandez și Christopher Nkunku, însă a arătat o forță ofensivă de invidiat și un Mbappe cu chef de joc.

Danezii au cam dezamăgit în primul joc, din care n-au scos decât o remiză în fața arțăgoasei echipe a Tunisiei, dar sunt o formație care știu să gestioneze situațiile dificile și nu uită că au învins de două ori Franța în acest an, în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Însă, Didier Deschamps este mult prea târșit în lupte grele și știe că este momentul perfect pentru revanșă, mai ales că un succes acum i-ar oferi posibilitatea ca în ultimul joc să-și testeze și restul jucătorilor din lot. De aceea, vă propunem varianta ”1 solist”, care are la Betano o cotă de 1,78.

Franța emană multă forță ofensivă

Dacă prima etapă a adus un festival ofensiv din partea Franței, cu un record egalat de Olivier Giroud și cu mijloc extrem de laborios, Danemarca s-a remarcat printr-o defensivă de fier și o disciplină tactică dusă la extrem.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că selecționerul Kasper Hjulmand l-a pierdut pentru restul turneului pe Thomas Delaney, pionul din centrul terenului, dar înlocuitorii știu ce au de făcut. Astfel, vă sugerăm pronosticul ”X la pauză”, cu o cotă de 2,12 la Betano.

Cum spuneam, cele două reprezentative s-a întâlnit de două ori în ultimele cinci luni, iar nordicii s-au impus de fiecare dată, 2-1 la Paris și 2-0 la Copenhaga, dar Deschamps a făcut multe încercări în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Acum, lucrurile stau altfel, este Cupa Mondială, iar francezii nu mai par dispuși să facă niciun fel de cadou. O altă variantă interesantă de pariu la acest joc este ”Franța marchează primul gol”, care are la Betano o cotă de 1,62.


  • Cotă BETANO pentru Franța – Danemarca: 2,02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT