Fotbal international

Trei Pariuri de nivel Mondial la partida Polonia – Argentina. Duel de vis între Lewandowski și Messi

Polonia - Argentina este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, iar la o astfel de întâlnire Betano oferă Pariuri de clasă Mondială.
29.11.2022 | 16:57
Trei Pariuri de nivel Mondial la partida Polonia  Argentina Duel de vis intre Lewandowski si Messi
Polonia - Argentina este un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, iar la o astfel de întâlnire Betano oferă Pariuri de clasă Mondială. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Argentina respiră după victoria din partida cu Mexic, însă emoțiile calificării continuă pentru dubla campioană mondială.

Polonia – Argentina aduce trei Pariuri de clasă Mondială

Meciul Polonia – Argentina, din ultima etapă a Grupei C de la Cupa Mondială, se va disputa miercuri, 30 noiembrie, de la ora 21:00, pe „Stadium 974” din Doha, iar Betano pune la bătaie pariuri pe măsura evenimentului.

ADVERTISEMENT

Sud-americanii au înviat parcă după succesul cu Mexic și lumea a început din nou să vorbească despre titlul mondial, mai ales că Leo Messi a turat motoarele, asta în ciuda faptului că restul coechipierilor par la ani lumină de el.

Cu Polonia va fi un meci decisiv pentru calificarea în optimi. ”Pumele” au nevoie de victorie pentru a fi sigure că merg mai departe, deși prin jocul rezultatelor le-ar putea fi de ajuns și un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

Este clar că elevii lui Lionel Scaloni vor încerca să tranșeze duelul rapid pentru a nu avea emoții în fața unei reprezentative periculoase și cu multă experiență. Pentru acest joc am ales varianta ”2 solist”, care are la Betano o cotă de 1,47.

Lewandowski, arma Poloniei pentru a ajunge în sferturi

De partea cealaltă, ”leșii” vor încerca să se apere organizat în fața unei ofensive ce va veni dezlănțuită și să lovească pe contraatac în încercarea de a da marea lovitură contra unei dintre marile favorite ale Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Mare avantaj al polonezilor îl reprezintă faptul că au de partea lor și rezultatul de egalitate, care le-ar asigura prezența în optimile de finală. În aceste condiții, este de așteptat să betoneze apărarea pentru a scoate punctul de aur. Iar noi vă propunem varianta ”total goluri Argentina: sub 1,5”, care are o cotă de 2,07 la Betano.

Partida poate fi citită și într-o cheie a marilor staruri din cele două echipe: Robert Lewandowski și Lionel Messi. Dacă argentinianul a marcat în ambele întâlniri jucate până acum, Lewa a punctat doar în fața Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

În primul meci cu Mexic a ratat un penalty, care i-a privat pe polonezi de o victorie care acum ar fi însemnat că aveau calificarea în buzunar. Însă, atacantul Barcelonei poate lovi în orice moment, iar pariul ”Robert Lewandowski marchează oricând” are o cotă la Betano de 3,50.


  • Cotă BETANO pentru Polonia – Argentina: 2,07 este cota pentru „total cornere: peste 9,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT