News

Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă

10.09.2020 | 13:44
Trei persoane au fost retinute dupa perchezitiile de ieri de la clanul lui Sile Pietroi Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventiva
ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost arestate, în urma percheziţiilor efecuate, miercuri, de poliţiştii din București. Oamenii legii au cercetat mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi, suspectați de furt din locuințe.

În urma acțiunilor de ieri, poliția a confiscat două autoturisme şi a ridicat peste 14.000 de euro și 12.500 de lei. Au mai fost interceptate telefoane mobile şi instrumente folosite de infractori.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele trei persoane reținute, alți 10 suspecți au fost propuși pentru arestare preventivă.

Percheziții la clanul lui Sile Pietroi: Trei persoane au fost arestate.

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii  în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

ADVERTISEMENT

”La acest moment, polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale – din cadrul Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Polițiile Sectoarelor 2 și 6 pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județul Ilfov.

Acestea sunt realizate în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat”, a anunțat miercuri dimineață, Politia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Persoanele suspectate erau cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro. Mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi sunt bănuiţi de infracţiuni de furt din apartamente.

Acţiunea polițiștilor din București a beneficiat de sprijinul oferit de Direcţia Operaţiuni Speciale şi de Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 se ocupă de supravegherea.

ADVERTISEMENT

Sile Pietroi a fost implicat în multe incidente. Unul memorabil a avut loc acum câțiva ani, când temutul interlop a intrat în conflict cu un polițist care îi era vecin.  Numele adevărat al lui Sile Pietroi este Vasile Fierbântu . El este de mulți ani în atenția poliției pentru fapte grave.

ADVERTISEMENT