ADVERTISEMENT
News

Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă

Autor: Robert Cristea | 10.09.2020 | 13:44
Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă
Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă. Foto: Inquam Photos George Călin

Trei persoane au fost arestate, în urma percheziţiilor efecuate, miercuri, de poliţiştii din București. Oamenii legii au cercetat mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi, suspectați de furt din locuințe.

ADVERTISEMENT

În urma acțiunilor de ieri, poliția a confiscat două autoturisme şi a ridicat peste 14.000 de euro și 12.500 de lei. Au mai fost interceptate telefoane mobile şi instrumente folosite de infractori.

Pe lângă cele trei persoane reținute, alți 10 suspecți au fost propuși pentru arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Percheziții la clanul lui Sile Pietroi: Trei persoane au fost arestate.

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii  în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

”La acest moment, polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale – din cadrul Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Polițiile Sectoarelor 2 și 6 pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt realizate în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat”, a anunțat miercuri dimineață, Politia Capitalei.

Persoanele suspectate erau cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro. Mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi sunt bănuiţi de infracţiuni de furt din apartamente.

ADVERTISEMENT

Acţiunea polițiștilor din București a beneficiat de sprijinul oferit de Direcţia Operaţiuni Speciale şi de Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 se ocupă de supravegherea.

Sile Pietroi a fost implicat în multe incidente. Unul memorabil a avut loc acum câțiva ani, când temutul interlop a intrat în conflict cu un polițist care îi era vecin.  Numele adevărat al lui Sile Pietroi este Vasile Fierbântu . El este de mulți ani în atenția poliției pentru fapte grave.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!