News

Trei persoane au murit după un grav accident în județul Iași. Impact violent între un TIR și o mașină

21.01.2021 | 14:34
Trei persoane au murit dupa un grav accident in judetul Iasi Impact violent intre un TIR si o masina
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o șosea din Iași. Trei oameni au murit în urma unui grav accident petrecut joi, în jurul amiezii, în localitatea Scânteia.

În evenimentul rutier tragic au fost implicate o mașină și un TIR. Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate din partea conducătoarei autoturismului, o tânără de 18 ani.

ADVERTISEMENT

În afară de cele trei decese, alte două persoane, aflate în mașina tinerei începătoare, au ajuns la spital, cu mai multe răni.

Accident grav în Iași: trei persoane au murit. Impact violent între un TIR și o mașină

O nouă dramă pe șoselele din România a avut loc joi, 21 ianuarie. Accidentul a avut loc în localitatea Scânteia, acolo unde trei persoane au murit, după ce un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent la o intersecție.

ADVERTISEMENT

Informațiile preliminare de la fața locului spun că un TIR a lovit un Opel în care se aflau cinci persoane. Potrivit ZiaruldeIași, mașina era condusă de o șoferiță începătoare în vârstă de numai 18 ani.

Trei oameni din mașina fetei au murit, doi bărbați și o femeie, iar alte două persoane sunt rănite, fiind transportate cu ambulanțele la spitalul din Iași. În ceea ce o privește, șoferița a scăpat deoarece TIR-ul a lovit în lateral, în partea pasagerilor din dreapta.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate. TIR-ul este avariat, dar șoferul este teafăr. În urma impactului, Opelul a lovit o troiță pe care a scos-o din pământ, apoi a ricoșat în poarta unei ferme.

Poliția, cercetări pentru ucidere din culpă

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Poliție și de la Salvare. Agenții anunță că efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 13.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe DJ 246, la ieșirea din localitatea Scânteia, în care au fost implicate un tir și un autoturism. În urma accidentului, 3 persoane au decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

”ISUJ Iași intervine pe raza localității Scânteia la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, soldat cu 5 victime. La sosirea echipajelor, la fața locului s-a constat faptul ca 3 victime prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar celelalte 2 sunt conștiente.

Se intervine cu 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Situația este în dinamică”, au declarat reprezentanții ISU Iași, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: