News

Trei persoane moarte în urma unui accident cumplit în județul Buzău! Incidentul rutier a avut loc la Mihăilești

01.09.2019 | 20:03
Trei persoane moarte in urma unui accident cumplit in judetul Buzau Incidentul rutier a avut loc la Mihailesti

Trei persoane moarte în urma unui accident cumplit în județul Buzău! Alți trei oameni au fost grav răniți într-un incident rutier produs  pe DN 2 E 85, la Mihăileşti. Din primele informaţii furnizate de Poliţia Judeţeană, în accident au fost implicate 3 autovehicule. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, iar una dintre ele pe drum înspre spital. Printre cei morți se află și o fetiță în vârstă de numai 3 ani.

Trei persoane moarte în urma unui accident cumplit în județul Buzău!

Circulaţia este întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, urmând ca pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul să fie întrerupt în ambele sensuri. „Am fost alertați prin numărul de urgență 112 despre producerea unui accident pe DN 2 E 85, în raza localității Mihăilești. Echipajele de intervenție au ajuns imediat, însă din păcate incidentul rutier a fost unul deosebit de grav.

Două persoane erau deja moarte și pentru ele nu s-a mai putu face absolut nimic. O a treia a încetat din viață în drum spre spital, în ciuda eforturilor depuse de doctori care au resuscitat-o zeci de minute. Printre victime se află și o fetiță cu vârsta de trei ani de zile. La fața locului a fost chemat și un elicopter pentru a ajuta la deplasarea rănișilor către cea mai apropiată unitate medicală.

Trei persoane moarte în urma unui accident cumplit în județul Buzău! Accident
Trei mașini au fost implicate în accidentul de la Mihăilești. Sursa foto – facebook

Incidentul rutier a avut loc la Mihăilești

Ceilalți trei răniți au fost transportați, toți fiind în stare gravă. Două echipe de descarcerare au lucrat pentru a scoate victimele din fiarele contorsionate ale mașinilor. Medicii i-au preluat imediat pe toți și au făcut eforturi serioase pentru a-i stabiliza ca să poată fi duși la spital”, au declarat reprezentanți ai Poliției în urma accidentului.

De remarcat că localnicii au fost cei care au anunțat accidentul. Unii dintre ei au ieșit într-un suflet la poartă după ce au auzit un zgomot asurzitor. Cele trei mașini implicate în accident s-au transformat pur și simplu într-o grămadă de fiare.