Life

Trei piese ”must have” care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în sezonul rece! Sfaturile fashion designerului Maria Simion

Maria Simion, celebra creatoare de modă, oferă cele mai de preț sfaturi pentru domnișoare pentru a fi în trend cu doar trei piese pentru sezonul rece
30.10.2022 | 09:09
Trei piese must have care nu trebuie sati lipseasca din garderoba in sezonul rece Sfaturile fashion designerului Maria Simion
Designerul Maria Simion, trei piese ”must have” în sezonul 2022-2023. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sezonul rece a venit și odată cu el, doamnele și domnișoarele trebuie să-și schimbe garderoba de vară, cu cea de iarnă. Maria Simion, specialista noastră în materie de haine, oferă câteva sfaturi pentru a fi mereu inspirate și la modă.

”Must have-rile” garderobei în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023

Dacă vrei să fii în trend, sunt trei piese care nu trebuie să-ți lipsească din dressing: paltonul, cizmele și fularele oversized.

ADVERTISEMENT

Maria Simion, recunoscută pentru vestimentațiile pe care le poartă, dar mai ales pentru cele pe care le realizează pentru clientele ei, au dus-o pe cele mai înalte trepte ale succesului.

Un model pentru doamne, dar și domnișoare, Maria recomandă investirea banilor cu cap în aceste vremuri deloc ușoare. Trei piese vestimentare fiind suficiente, spune ea, pentru a fi la modă, dar și pentru a accesoriza ținutele cu gust!

ADVERTISEMENT

Dacă anul trecut paltonul negru și bocancii army erau cele pe care le propuneau experții în haine. Sezonul acesta, toamnă-iarnă 2022 noul ”must have” este tot paltonul, dar cel de culoare camel, iar cizmele sunt din nou în trend după ce ne-am săturat de bocanci.

Paltonul în culoarea camel este new black-ul sezonului ăsta

Palton camel
Palton camel, ”must have-ul” sezonului 2022-2023. Sursa foto: instagram

Vedeta sezonului, paltonul, poate fi purtat la orice fel de ținută. Că vorbim de vestimentație office, pe cizmen lungi, dar și pe stiletto, asocierea este una apreciată de specialista noastră. Maria Simion, de asemenea, este de părere că paltonul camel poate fi asortat și la ținute casual. Cu un rând de nasturi, cu două sau oversize cu cordon, toate sunt o variantă validă pentru sezonul rece.

ADVERTISEMENT

Paltonul în culoarea camel este new black-ul sezonului toamnă-iarnă 2022-2023. Îl poți purta cu absolut orice: de la cizme lungi, la loafers sau stiletto. Este o piesă extrem de versatilă și în mai în trend ca niciodată.

Ideal ar fi care paltonul achiziționat să fie din fibre naturale. Cât despre croi, eu personal recomand un croi clasic, drept. Atât cele care au închiderea cu un rând, dar cele cu două rânduri de nasturi sunt modele la fel de apreciate. Nu-mi displac, și sunt în mare vogă și cele oversize cu cordon în talie mai ales dacă ai o talie de sublinat”, a punctat fashion designerul Maria Simion când vine vorba de paltoane.

ADVERTISEMENT

Cizmele de piele, sub toate formele lor

Cizmele de piele, sub toate formele lor
Cizmele de piele, sub toate formele lor. Sursa foto: instagram

Specialistul vestimentar ne indică al doilea ”must have” al sezonului, cizmele, care revin în trend după câțiva ani cât au fost date uitării. Femeile renunță la bocancii army și revin la feminitatea de odinioară. Purtate la jeanși sau la fuste, cizmele sunt acceptate sub toate formele.

Back în trend, cizmele de piele, sub toate formele lor. Femeile încep sa redevină femei, adică am scăpat de toate formele de sneakerși care nu aveau nimic de-a face cu feminitatea! Cizmele pot fi ușor purtate cam la orice ținută, fie că alegi jeanși sau fuste, se integrează perfect.

În plus, în funcție de modelul pe care-l alegi îți pot pune în evidență forma corpului prin iluzii optice care pot funcționa extrem de bine atunci când corpul tău nu e perfect”, mai spune celebra Maria Simion.

Fularele și șalurile oversize

Fularele și salurile oversize
Fularele și salurile oversize. Sursa foto: instagram

A treia piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din dressingul doamnelor și domnișoarelor este fularul, sau după caz, șalurile oversize care pot fi purtate inclusiv pe cap. Maria Simion ne indică să îl folosim și cu un pulover și mănuși de piele.

Fularele și șalurile oversize pe care le poți purta inclusiv pe cap sau doar cu un pulover și mănuși de piele sunt senzația sezonului încă de anul trecut. Deși au apărut timid, anul acesta sunt prezente în toate culorile și țesăturile.

Ideal ar fi, dacă buzunarul vă ține, să-l achiziționați din cașmir. Și lâna își face foarte bine treaba, în plus, este extrem de instagramabil și de ușor de integrat în ținute”, mai explică Maria Simion.

ADVERTISEMENT
Tags: