ADVERTISEMENT
News

Trei răniți după ce o mașină a intrat într-un copac. Victimele, descarcerate de ISU Sibiu

Autor: Georgiana Dicu | 02.01.2021 | 15:10
Trei răniți după ce o mașină a intrat într-un copac. Victimele, descarcerate de ISU Sibiu
Trei răniți după ce o mașină a intrat într-un copac. Victimele descarcerate de ISU Sibiu Foto: Ora de Sibiu

Trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în urma unui accident produs pe drumul județean 106, la Fofeldea, în județul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Autoturismul în care se aflau cei trei a intrat într-un copac după ce șoferul a pierdut controlul autovehiculului. A fost nevoie ca răniții să fie descarcerați.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de transport şi salvare victime multiple, a informat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

ADVERTISEMENT

Două dintre victime, găsite în stare de inconștiență

Accidentul a avut loc sâmbătă pe drumul județean 106, în afara localității Fofeldea din județul Sibiu. Un şofer în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac. Trei persoane au fost rănite, potrivit IPJ Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, cei trei răniţi sunt şoferul şi doi pasageri aflaţi în autoturism. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de transport şi salvare victime multiple.

ADVERTISEMENT
Foto: Ora de Sibiu

Reprezentanții ISU Sibiu au mai precizat că două dintre victime au fost găsite încarcerate şi în stare de inconştienţă, acţionându-se pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Cea de-a treia persoană rănită a fost găsită în stare de conştienţă, cu suspiciune de fractură a unui membru inferior.

Foto: Ora de Sibiu

Toți ce trei răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!