News

Trei răniți după o bătaie între români și marocani la Florența! Poliția a intervenit în forță

25.05.2020 | 18:42
Trei raniti dupa o bataie intre romani si marocani la Florenta Politia a intervenit in forta
ADVERTISEMENT

Trei răniți după o bătaie între români și marocani la Florența, în Italia. Conflictul a avut loc între cele două grupări în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Viale Pieraccini. Oamenii au fugit care încotro când au văzut că lucrurile degenerează între cele două bande.

Trei răniți după o bătaie între români și marocani la Florența!

Presa locală scrie că nu se știe motivul de la care cele două grupuri s-au luat la bătaie. Un singur lucru este cert și anume că în conflict au fost implicate 10 persoane, iar trei dintre ele au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Un marocan de 55 de ani a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală. Acesta prezenta nu mai puțin de trei coaste fracturate și are nevoie de 21 de zile de îngrijiri medicale.

Poliția a intervenit în forță

Soția acestuia, o femeie de 44 de ani, a ajuns și ea la spital cu răni la nivelul feței. În schimb, un român de 39 de ani a ajuns la spital înjunghiat și are nevoie de opt zile de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate dinamica acestui conflict.

„Discutăm despre un conflict dur, un conflict care a degenerat, un conflict care a făcut ca 3 oameni să ajungă la spital. 

Unul dintre aceștia, un cetățean român s-a prezentat la unitatea medicală cu o rană serioasă. Bărbatul era înjunghiat și a fost preluat imediat de doctori. 

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi au avut răni ceva mai ușoare, răni care nu au necesitat internarea.

Vorbim de un alt bărbat și despre o femeie, ambii de cetățenie marocană”, au transmis forțele de ordine

 

 

Tags: