Life

Trei rețete de mâncare dietetică pe care Andreea Marin le face des. Pâine care nu îngrașă, pizza și paella

Trei rețete de mâncare dietetică ale Andreei Marin. Iată cum se prepară.
22.07.2021 | 09:13
Trei retete de mancare dietetica pe care Andreea Marin le face des Paine care nu ingrasa pizza si paella
Trei rețete de mâncare dietetică pe care Andreea Marin le face des. Pâine care nu îngrașă, pizza și paella. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dezvăluit mai multe rețete la care apelează, pentru a se bucura de un preparat delicios, dar care nici nu îngrașă. Vedeta a reușit să slăbească prin alimentație, iar acum își împărtășește secretele cu fanii.

Trei rețete de mâncare dietetică ale Andreei Marin. Cum se prepară

Tocmai pentru că este adepta unui stil de viață sănătos, vedeta a reușit să dea jos kilogramele în plus care îi dădeau bătăi de cap. Și totul cu ajutorul mâncării dietetice.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin promovează o alimentație sănătoasă și nu crede că e nevoie să te înfometezi ca să poți să arăți bine. Aceasta le-a arătat fanilor câteva rețete pe care le face des, sunt gustoase, dar nu se văd pe cântar după ce le mănâncă.

Pâine dietetică. Rețeta Andreei Marin

Prima dintre ele este de pâine dietetică. Pentru această rețetă, avem nevoie de:

65g făină de migdale; 2 ouă întregi; 2 linguri de unt topit; o linguriță mică de praf de copt; sare după gust; diverse semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

ADVERTISEMENT

Partea bună la această rețetă de pâine este că durează doar cinci minute. După amestecarea ingredientelor, ea trebuie pusă la cuptorul cu microunde pentru trei minute.

Paella dietetică făcută de Andreea Marin

A doua rețetă prezentată de Andreea Marin este paella dietetică.

Ingredientele de care avem nevoie sunt: ceapă albă și ceapă verde; conopidă; usturoi proaspăt; ardei roșu; ouă făcute omletă; opțional –  fasole verde, broccoli, ciuperci, fructe de mare, ardei iute; sare, piper, cumin, coriandru, ghimbir, turmeric, șofran;

ADVERTISEMENT

Conopida trebuie fiartă înainte.

Rețeta a fost dezvăluită chiar de vedetă, pe pagina sa de Facebook. Iată cum se prepară:

„Se taie în bucățele cât mai mici ingredientele de mai sus. Pui unt într-o tigaie mare, apoi călești întâi ceapa, ardeiul, usturoiul, puțin ghimbir, după câteva minute adaugi conopida și alte legume alese de tine, le lași sa se pătrundă bine, cam 15 minute, adaugi condimentele (eu gust și amestec mereu), la urmă adaugi mâna de orez fiert separat, omleta, fructele de mare trase la tigaie”, a dezvăluit Andreea Marin.

Pizza care nu îngrașă

Ingredientele de care avem nevoie pentru această rețetă de pizza au fost prezentate de vedetă. Astfel, ea a scris că avem nevoie de: o conopidă proaspătă sau congelată, 4 ouă mozzarella, rucola, roșii, parmenzan, o lingură ulei de măsline, usturoi, oregano, sare și piper.

ADVERTISEMENT

Tăiem conopida, o amestecăm cu ouăle, punem un praf de sare și ingredientele pe care le dorim. Putem totul într-o tavă, la cuptor, pentru circa 20 de minute.

După aceea, punem restul ingredientelor, adică mozzarela, rucola, roșiile, uleiul de măsline și mai punem pizza la cuptor pentru 5-10 minute.

ADVERTISEMENT