Sport

Trei superpariuri pe Liga Naţiunilor i-au adus unui jucător norocos 180.000 de lei

Un parior norocos, dar şi inspirat, a dat o adevărată lovitură în ultima etapă de Liga Naţiunilor. Cu doar trei superpariuri a câştigat nu mai puţin de 180.000 de lei.
16.06.2022 | 23:32
Trei superpariuri pe Liga Natiunilor iau adus unui jucator norocos 180000 de lei
Trei superpariuri pe Liga Naţiunilor i-au adus unui jucător norocos 180.000 de lei
ADVERTISEMENT

Nu oricine este dispus să joace 500 de lei pe o cotă de 360 obţinută din trei meciuri. Totuşi, s-a găsit un parior inspirat care a făcut exact acest lucru, a mizat 500 de lei pe trei pronosticuri, cote între 5 şi 9, şi a luat o sumă fabuloasă de 180.000 de lei.

Liga Naţiunilor i-a adus 180.000 de lei unui parior inspirat

Inspiraţia a fost la cote maxime, de vreme ce pariorul nostru a avut nevoie de doar trei pariuri. Toate partidele au fost din ultima etapă de Liga Naţiunilor. Mai exact, cele două meciuri din grupa României, plus duelul Scoţia – Armenia. Dar nu au fost pariuri oarecare, ci superpariuri.

ADVERTISEMENT

Superpariurile sunt opţiuni speciale oferite de Superbet. Constau în combinaţii de evenimente în cadrul aceluiaşi meci. Şi tu poţi să profiţi de superpariuri şi de bonusurile de la Superbet.

Revenind la norocosul câştigător, acesta a mizat pe Muntenegru în duelul de pe stadionul Giuleşti. Pentru o cotă 5, superpariul a constat din două pronosticuri: oaspeţii marchează şi au minim cinci cornere pe durata celor 90 de minute. Nu trebuie să vă amintim că România a pierdut ruşinos, 0-3 cu Muntenegru, în faţa propriilor fani. Primul gol al oaspeţilor a venit înainte de pauză, chiar după o lovitură de colţ, iar jumătate din pariu era rezolvată. Cealaltă jumătate, peste 4,5 cornere, s-a înverzit şi ea înainte de fluierul final. La sfârşitul meciului, Muntenegru a avut… exact 5 lovituri de colţ, adică minimul necesar.

ADVERTISEMENT

Cotă 8,00 la Bosnia – Finlanda

Cel de-al doilea duel selectat a fost cel dintre Bosnia şi Finlanda, celelalte două formaţii din grupa României. De această dată, pariorul a mizat pe un superpariu mai complicat, dar şi cu o cotă mai bună, de 8,00. Avea nevoie ca 4 lucruri să se întâmple concomitent. Bosnia să câştige, să se înscrie cel puţin două goluri în meci, ambele formaţii să beneficieze de minimum 4 cornere, dar să şi încaseze măcar câte un “galben”.

Din moment ce scriem despre acest bilet “big win”, e clar că totul s-a întâmplat exact aşa cum spera norocosul câştigător. Bosnia s-a impus cu 3-2, astfel că primele două condiţii erau îndeplinite. De asemenea, în prima repriză, Vaisanen de la oaspeţi (4) şi Prcic de la gazde (45+2) au fost avertizaţi. Până la final, alţi doi bosniaci au văzut “galben”, dar nu mai conta. Nu în ultimul rând, scorul la cornere a fost 9-4 în favoarea amfitrionilor. Aşadar, fără prea mari emoţii, superpariul de cotă 8 a ieşit şi el.

ADVERTISEMENT

Următorul superpariu “verde” poate fi pe biletul tău. Şi dacă mai profiţi şi de bonusurile oferite de Superbet, care nu sunt puţine, poţi să dai şi tu lovitura.

Armenia i-a adus o cotă de 9,00

Cel mai riscant superpariu, dacă ne luăm după cotă, a fost la Armenia – Scoţia. Trei pronosticuri cumulate pe acest duel din Liga Naţiunilor au însemnat un multiplicator de 9,00. Combinaţia câştigătoare: Armenia înscrie, ia minimum trei cartonaşe şi beneficiază de cel puţin 4 lovituri de la colţ.

ADVERTISEMENT

Statistica a consemat, la finalul jocului, victoria Scoţiei cu 4-1, 5 “galbene” (două într-un singur minut pentru Arman Hovhannisyan) şi un “roşu” pentru armeni, dar şi 7-4 la cornere pentru oaspeţi. Aşadar, emoţii doar la capitolul lovituri de colţ.

N-a fost singurul bilet “big win” cu superpariuri din această lună. În etapa a doua de Liga Naţiunilor, un alt parior inspirat a profitat de superpariuri şi a câştigat aproape 36.000 de lei. Dar pentru că a jucat 6 evenimente, a avut şi bonus de 1700 de lei. Şi tu poţi să obţii maximum cu biletele tale, dacă profiţi de bonusurile pe care le oferă Superbet clienţilor săi.

ADVERTISEMENT