ADVERTISEMENT
News

Trei suspecți, reținuți și audiați în cazul Sabinei, fata ucisă și incendiată în Giurgiu. Surse

Autor: Adrian Baciu | 17.11.2020 | 20:06
Trei suspecți, reținuți și audiați în cazul Sabinei, fata ucisă și incendiată în Giurgiu. Surse
Trei suspecți, reținuți și audiați în cazul Sabinei, fata ucisă și incendiată în Giurgiu. Sursa foto: colaj România TV/Adevărul.ro

Marți, 17 noiembrie, trei suspecți au fost reținuți și audiați de către anchetatori în cazul Sabinei, fata ucisă și apoi incendiată pe un teren din județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse judiciare, este vorba despre două femei și un bărbat, care au ajuns la Parchetul Tribunalului din Giurgiu.

În urmă cu aproximativ o săptămână, autoritățile au reușit să o identifice, după mai multe zile de investigații, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpați. Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea.

Trei suspecți au fost reținuți și audiați în cazul Sabinei, fata ucisă și incendiată în Giurgiu

În cursul zilei de marți, anchetatorii au realizat mai multe rețineri și audieri în cazul Sabinei, fata ucisă și apoi arsă în Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse juridice, polițiștii au descins în casele mai multor persoane, pe care le-au dus la audieri, existând indicii că sunt implicate în acest caz. Este vorba despre două femei și un bărbat, care au ajuns la Parchetul Tribunalului din Giurgiu.

Conform informațiilor oferite de Antena3, ar fi vorba despre o crimă pasională. Cei trei suspecți, care se află încă de marți dimineață la audieri, nu au recunoscut până acum faptele. Aceștia locuiesc într-un cartier mărginaș al Capitalei.

Sabina, victima din Giurgiu, identificată după mai multe zile

Anchetatorii au reuşit săptămâna trecută să o identifice, după 7 zile de investigații, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu cruzime, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov.

Identitatea tinerei a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost găsită în noaptea de 30 octombrie 2020, pe DN 6, în timp ce ardea pe marginea drumului, într-o valiză de culoare mov, pe un câmp situat în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!