News

Trei tineri și-au găsit sfârșitul într-un Maserati care circula cu 180 km/h în localitate

16.05.2021 | 11:34
Trei tineri siau gasit sfarsitul intrun Maserati care circula cu 180 kmh in localitate
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a dus la moartea a trei persoane care se aflau într-un automobil Maserati care circula cu 180 km/h în localitatea Poiana Stampei, din județul Suceava.

Tragedia a avut loc la miezul nopții de sâmbătă și duminică. În mașină se aflau trei tineri, unul de 23 de ani și ceilalți doi de 30 de ani, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii estimează că mașina avea o viteză 180 km pe oră în  momentul în care șoferul a pierdut controlul asupra automobilului și a ieșit de pe stradă.

Automobilul a fost complet distrus

Ulterior, mașina a lovit mai multe obstacole și s-a răsturnat. Cei trei tineri au fost scoși cu greu din mașină de către echipa de salvare sosită la fața locului, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes astfel că a fost declarat decesul lor.

ADVERTISEMENT

Un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul maşinii, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD, cu sprijinul unui echipaj de ambulanţă judeţean.

A fost solicitat şi sprijinul colegilor de la ISU Bistriţa-Năsăud, care au intervenit cu două ambulanţe SMURD, una dintre ele fiind de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Automobilul de lux a fost distrus în totalitate.