Sport

Trei titulari de la FCSB nu au făcut deplasarea pentru meciul cu CS Hunedoara! Cine a fost lăsat la Bucureşti. Exclusiv

Trei titulari de la FCSB nu au făcut deplasarea pentru meciul cu CS Hunedoara.
21.09.2021 | 21:56
Trei titulari de la FCSB nu au facut deplasarea pentru meciul cu CS Hunedoara Cine a fost lasat la Bucuresti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a decis să odihnească trei titulari pentru Cupa României, la duelul cu CS Hunedoara.

FCSB vine după două victorii consecutive, cu Dinamo, scor 6-0 și cu FC U Craiova, scor 1-0, iar tehnicianul „roș-albaștrilor” vrea să mențină echipa pe aceeași linie, mai ales că imediat după venirea sa la cârma echipei, primele două meciuri au fost sub așteptările sale, remizând cu Sepsi, scor 1-1 și fiind învins de CFR Cluj, fosta sa echipă, scor 1-4.

ADVERTISEMENT

Trei titulari de la FCSB nu au făcut deplasarea pentru meciul cu CS Hunedoara

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a decis să odihnească trei titulari de la FCSB pentru meciul din Cupa României cu CS Hunedoara. Este vorba despre Claudiu Keșeru, Octavian Popescu și Paulo Vinicius.

Spre deosebire de Keșeru și Vinicius, Octavian Popescu a ieșit ușor accidentat din duelul cu FC U Craiova, motiv pentru care Edi Iordănescu a hotărât să-l lase și pe el la București.

ADVERTISEMENT

Toți trei au înscris în derby-ul cu Dinamo, scor 6-0, Keșeru deschizând scorul, în urma unei lovituri libere perfect executate, urmând ca Octavian Popescu să majoreze scorul, pentru ca Vinicius să facă 3-0, marcând primul său gol de la venirea la vicecampioana României.

Toți ochii sunt ațintiți spre Ianis Stoica

Partida din Cupa României cu CS Hunedoara poate fi meciul în care Ianis Stoica se poate face remarcat, el având un start de sezon bun la FCSB, marcând până acum două goluri, împotriva celor de la UTA, scor 1-1 și celor de la CFR Cluj, scor 1-4.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ianis Stoica a fost la un pas să marcheze și împotriva lui Dinamo și astfel să ducă scorul la 7-0, însă a ratat incredibil din apropierea porții. Mai mult decât atât, Ianis Stoica a marcat recent și un gol pentru naționala României U21, în amicalul cu Georgia U21, scor 1-1.

Totodată, Cupa României reprezintă o amintire frumoasă pentru Ianis Stoica, el debutând pentru FCSB într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1, din 2017, pe vremea când avea doar 14, confruntare în care reușea să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT

Până acum, în acest sezon, Ianis Stoica nu a început niciodată ca titular, însă meciul din Cupă României este un prilej bun pentru el să fie titular, mai ales că Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, îl consideră noua „perlă” a echipei.

„Ianis Stoica marchează foarte mult la antrenamente. Și nu întâmplător a marcat cu UTA, a marcat cu CFR. Să marchezi cu o echipă care suferă, înseamnă că are perspective.

Ianis Stoica cred că va ajunge foarte rapid la nivelul lui Octavian Popescu, la modul că va fi jucător titular la FCSB. Cu Dinamo a avut o situație când putea să facă 7-0”, a declarat recent Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Hunedoara – FCSB: 3,65 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT