Fotbal intern

Trei transferuri anunțate de FC Botoșani. Mihai Roman, Juan Bautista Cascini și Hamidou Keyta au semnat azi

07.09.2019 | 16:55
Trei transferuri anuntate de FC Botosani Mihai Roman Juan Bautista Cascini si Hamidou Keyta au semnat azi
Mihai Roman, Juan Bautista Cascini și Hamidou Keyta au semnat cu Botoșani. Sursa foto: sportpictures.eu

Perioada de mercato s-a încheiat oficial în urmă cu câteva zile, însă mișcările de jucători continuă în Casa Pariurilor Liga 1. Astăzi, FC Botoșani i-a legitimat pe Mihai Roman, Juan Bautista Cascini și Hamidou Keyta.

Mihai Roman, Juan Bautista Cascini și Hamidou Keyta au semnat cu Botoșani

Trei transferuri dintr-o lovitură la FC Botoșani. Gruparea aflată pe locul 6 în Casa Pariurilor Liga 1 a oficializat azi trei noi mutări. Cea mai importantă pare a fi revenirea fostului căpitan Mihai Roman (34 de ani). Acesta va juca sub formă de împrumut la Botoșani, venind de la FCSB: ”Bine ai revenit, Mihai Roman! Fostul căpitan al roș-alb-albaștrilor a revenit la FC Botoșani sub formă de împrumut până în vara anului viitor de la FCSB.”, scrie site-ul echipei din Botoșani.

Cu gruparea moldavă a semnat și un jucător plecat de la Viitorul Constanța, Hamidou Keyta: ”Bine ai venit, Hamidou Keyta! Atacantul din Mali, Hamidou Keyta a semnat cu FC Botoșani. Având și cetățenie franceză în vârstă de 24 de ani a evoluat sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă de la care s-a transferat la Viitorul, unde însă nu a convins fiind pus pe liber de Gică Hagi după numai o lună și jumătate.”

Juan Bautista Cascini, al 4-lea argentinian din lotul lui Croitoru

La FC Botoșani a ajuns și Juan Bautista Cascini, fiul fostului mare jucător argentinian Alfredo Raul Cascini, câștigător al Copei Libertadores cu Boca Juniors. Juan Bautista Cascini, în vârstă de 22 de ani, a jucat în ultimul sezon la APOEL Limassol. ”Bine ai venit, Juan Bautista Cascini! Juan Bautista Cascini a fost dorit de Marius Croitoru încă de la începutul sezonului însă transferul s-a putut realiza abia acum, fotbalistul primind acceptul celor de la Estudiantes să părăsească clubul. În vârstă de 22 de ani, Juan Bautista Cascini va fi la a doua aventură în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL Nicosia”.

Juan Bautista Cascini, al 4-lea argentinian din lotul lui Croitoru
Juan Bautista Cascini, al 4-lea argentinian din lotul lui Croitoru. Sursa foto: Facebook.com

Într-un interviu pentru contul oficial de Facebook al moldovenilor, Cascini spune că știe unde a venit și vrea să se afirme la Botoșani: ”Vreau să joc să demonstrez pentru ce am venit și să dau totul pentru echipă. M-am interesat înainte de echipă și de la alți jucători care au jucat în Romania, o echipă agresivă care a jucat și în Europa League.”, a spus argentinianul.

La FC Botoșani, Juan Bautista Cascini se va alătura altor trei jucători sud-americani: Bryan Mendoza, Leonel Pierce și Jonathan Rodriguez.

Lista de achiziții a celor de la FC Botoșani în acest sezon: 

Denis Hăruț (ACS Poli Timișoara), Mario Ebenhofer (Blau Weiss Linz), Leonel Pierce (Deportivo Santamaria), Reagy Ofosu (Haladas),  Hidajet Hankic (FC Wacker Innsbruck), George Cîmpanu (FCSM Alexandria), Alexandru Ţigănaşu (Petrolul), Ştefan Ashkovski (Slavia Sofia), Nikita Kolesovs (Ventspils), Mihai Roman (FCSB), Juan Bautista Cascini (APOEL) și Hamidou Keyta (Viitorul).