Fotbal intern

Trei mutări în ultima oră din perioada de transferuri! Manea ajunge la FCSB, Roman pleacă de la roș-albaștri, Cosic este noul jucător al Craiovei

02.09.2019 | 23:44
Trei mutari in ultima ora din perioada de transferuri Manea ajunge la FCSB Roman pleaca de la rosalbastri Cosic este noul jucator al Craiovei

Ultima oră a perioadei de transferuri a adus trei mutări extrem de interesante pentru actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Cristi Manea este capul de afiș al listei de achiziții de la FCSB, echipă ce l-a trimis pe Mihai Roman sub formă de împrumut la FC Botoșani. Nici Victor Pițurcă nu a ratat ultima șansă de a-și întări echipa la Craiova, sârbul Uros Costic fiind adus pentru postul de fundaș central.

Cristi Manea, cea mai importantă achiziția reușită de Gigi Becali

Postul de fundaș dreapta a rămas vacant la FCSB după plecarea lui Romario Benzar la Lecce. Gigi Becali a încercat să umple golul cu Vali Crețu sau Claudiu Belu-Iordache, însă niciuna dintre variante nu a fost pe placul patronului.

Fiind cunoscută situația delicată de la Apollon al lui Cristi Manea, Becali a profitat și a reușit să oficializeze transferul jucătorului care a câștigat ultimele două ediții din Casa Pariurilor. Fotbalistul de 22 de ani va juca sub formă de împrumut în această stagiune, cu opțiune de cumpărare în vara anului viitor.

Mihai Roman se întoace la Botoșani

FCSB a fost cea mai activă formație în ultimele ore ale perioadei de transferuri. Pe lângă venirea lui Cristi Manea, Gigi Becali a și renunțat la un fotbalist la un alt fotbalist care joacă în banda dreaptă. Mihai Roman se întoarce la FC Botoșani, unde va juca sub formă de împrumut în acest sezon.

Doar 12 luni a rezistat Roman la “roș-albaștri”. În vara anului trecut, Becali le plătea celor de la Botoșani 400 de mii de euro pentru transferul fotbalistului, care a marcat un singur gol în 20 de meciuri la FCSB.

Craiova se întărește în defensivă

Odată cu venirea lui Victor Pițurcă în funcția de manager, Universitatea Craiova a reușit două mutări importante în compartimentul defensiv. Primul transfer a fost Alexandru Mâțel, fundaș dreapta cu care Pițurcă a colaborat și la echipa națioanală, iar în ultimele ore ale perioadei de transferuri a fost adus și stoperul sârb Uros Cosic.

Cosic vine de la echipa care a eliminat Craiova în turul trei preliminar din Europa League, AEK Atena. Sârbul de 26 de ani este cotat la 600 de mii de euro și a mai evoluat în carieră la Steaua Roșie Belgrad, Frosinone, Empoli sau Pescara.