Fotbal international

Trei zile de doliu național în Argentina după moartea lui Diego Maradona. Anunțul președintelui

25.11.2020 | 19:37
Trei zile de doliu național în Argentina după moartea lui Diego Maradona. Anunțul președintelui
Moartea legendarului Diego Maradona a întristat o lume întreagă, iar în Argentina au fost decretate trei zile de doliu național
ADVERTISEMENT

Moartea legendarului Diego Maradona a întristat o lume întreagă, iar în Argentina au fost decretate trei zile de doliu național.

La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre, unde se stabilise după operația pe creier.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, chiar de ziua sa, Maradona a oferit ultimul său interviu în presa din Franța. FANATIK vă oferă integral interviul acordat de Diego Maradona revistei France Football la împlinirea a 60 de ani.

Moartea lui Diego Maradona a băgat în doliu toată Argentina

La scurt timp după ce vestea tragică a morții lui Diego Maradona a căzut ca o bombă în toată lumea, președintele Argentinei, Alberto Fernandez, a decretat trei zile de doliu național.

ADVERTISEMENT

”Simt multă tristețe. Lucram cu Santiago Cafiero (n.r. – șeful Statului Major) când mi-au spus. Nu-mi vine să cred. Sunt devastat. Este cea mai proastă veste pe care o poate primi un fan al lui Argentinos Juniors. Îl iubim. Încercăm să vorbim cu familia. Vom vedea. Multă tristețe”, a mai spus președintele Argentinei, conform As.

Decretul prezidențial prin care se anunță cele trei zile de doliu național urmează să fie publicat în Monitorul Oficial și va da drumul lungilor omagii care vor fi făcute în toată țara celui care a fost cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

Diego Maradona a fost religie în Argentina şi la Napoli, iar FANATIK vă prezintă viața celui mai mare fotbalist din toate timpurile, una demnă de un scenariu de Hollywood.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după operație pe creier, cel considerat de foarte mulți experți drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile apărea într-o fotografie publicată de doctorul Leopoldo Luque, cel care a condus intervenția la care a fost supus Maradona.

Presa internațională a fost lovită ca de o bombă de vestea că cel mai mari fotbalist al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona, a murit la doar 60 de ani. Marile publicații ale lumii au acordat spații largi veștii că cel mai mare fotbalist a plecat la Dumnezeu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri