Life

Trei zodii au o săptămână de coşmar. Nimic nu le iese aşa cum şi-ar dori

Săptămână de coșmar pentru trei nativi. Vor încerca să facă lucrurile cât mai bine, dar nu le va ieși așa cum și-au propus.
09.01.2023 | 13:17
Trei zodii au o saptamana de cosmar Nimic nu le iese asa cum siar dori
Cine sunt nativii care nu vor avea o săptămână ușoară. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Această săptămână nu va fi una pe placul tuturor zodiilor. Nimic din ceea ce au planificat nu va decurge așa cum și-au imaginat.

O săptămână grea pentru trei nativi

Astrologii îi sfătuiesc pe nativii vizați de o asemenea predicție să nu rămână dezamăgiți, căci vor urma și zile mai bune. Iată mai jos despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul simte că nu evoluează deloc în noul proiect pe care tocmai l-au început. I se pare dificil să ducă totul la bun sfârșit.

Deși va încerca să ceară o mână de ajutor, nimeni nu-i va veni în cale. Va trebui să se descurce de unul singur și să aducă rezultatele dorite afacerii sale.

ADVERTISEMENT

Spre finalul săptămânii lucrurile se mai liniștesc, iar Racii vor fi mulțumiți de cum s-au descurcat de unii singuri.

Leu

Leii ar putea rata o vacanță de vis, pe un tărâm exotic. Din cauza că se vor mișca mai greu, nu este exclus să piardă cursa aeriană.

ADVERTISEMENT

Vor urma, astfel, momente de frustrare și ceartă atât cu propria persoană, cât și cu cei din jur. Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să-și gestioneze mai bine timpul, pentru a nu mai pierde din momentele importante din viața lor.

Totodată, Leului i se recomandă o consiliere psihologică, din cauză că are probleme de personalitate, în ultima vreme. Se prevestesc clipe de fericire maximă, totuși, pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va fi foarte tensionat în această săptămână. La locul de muncă au termen de finalizare a unui proiect până în acest weekend, dar lor li se va părea că timpul este insuficient.

Deși va purta discuții insistente cu colegii și șeful lor, toată lumea va părea că este împotriva lui. Vor lucra zi și noapte și le va fi dificil să gândească limpede.

Astrologii le transmit să aibă încredere în forțele proprii și să-și calculeze foarte bine orarul. Prin concentrare și relaxare, situația va fi în favoarea lor.

ADVERTISEMENT