Life

Trei zodii care vor avea inima frântă în noiembrie. Suferinţe în dragoste pentru ele

Trei zodii vor avea inima frântă în luna noiembrie. Acești nativi au parte de o perioadă plină de încercări din punct de vedere sentimental.
24.10.2021 | 22:23
Trei zodii care vor avea inima franta in noiembrie Suferinte in dragoste pentru ele
Trei zodii care vor avea inima frântă în noiembrie. Suferinţe în dragoste pentru ele. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În luna noiembrie, trei zodii vor avea parte de suferință în dragoste și se vor alege cu inima frântă. Nu este o perioadă bună în plan sentimental pentru acestea.

FANATIK îți spune care sunt cele trei zodii ghinioniste în dragoste în noiembrie. Din păcate, acestea vor încheia relația cu persoana iubită și vor fi nevoite să facă totul pentru a depăși situația.

ADVERTISEMENT

Trei zodii care se vor alege cu inima frântă în noiembrie

Taur

Acești nativi nu stau deloc bine la capitolul dragoste și vor avea parte de o mare dezamăgire în luna noiembrie. S-ar putea să descopere că persoana iubită a fost infidelă și nu există cale de a repara relația, astfel că despărțirea este inevitabilă.

Pot apărea și conflicte între parteneri din cauza unor schimbări pe care unul dintre ei nu vrea să le facă. Doar o persoană este dispusă să facă anumite sacrificii și compromisuri și vor exista numeroase neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

Orice s-ar întâmpla, nu este capăt de țară. Nativii zodiei Taur se pot concentra mai mult pe viața profesională și pot avea mai multă grijă de ei, pot face lucruri pe care le-au tot amânat.

Rac

Nativii care au o relație de lungă durată au șanse mari să-și ia adio de la persoana iubită în luna noiembrie. Niciunul dintre parteneri nu poate ajunge la un consens. Poate au existat trădări și promisiuni încălcate și nu mai pot fi trecute cu vederea.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă grea pentru Raci, marcată de suferință și neîncredere. Vor avea momente în care se simt singuri și lipsii de speranță. Mai târziu vor realiza că, de fapt, această suferință le va face mult mai bine decât ar fi crezut.

Au șansa să analizeze anumite aspecte din viața lor și vor ști ce greșeli sunt de evitat în următoarele relații. Nu va fi ușor, dar se vor vindeca dacă au parte de sprijin din partea persoanelor apropiate.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii descoperă că nu au aceleași dorințe ca persoana iubită. Chiar dacă ei își doresc o relație pe termen lung și poate chiar o căsătorie, vor realiza că partenerul preferă un alt drum.

Nativii acestei zodii vor avea inima frântă din această cauză și vor simți nevoia să fie singuri mai mult timp, să analizeze lucrurile. Relația se poate termina și din cauza unor lucruri nespuse la timp sau a unor greșeli majore.

Preferă să se concentreze pe alte lucruri ca să uite de gândurile negative, cum ar fi munca sau relația cu familia și prietenii. Este o perioadă grea, marcată de schimbare, pe care o vor depăși în ritmul lor.

ADVERTISEMENT