Trei zodii condamnate la singurătate. Le plîngi de milă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 09:30
Trei zodii condamnate la singurătate. Le plîngi de milă

Temperamentul, defectele şi filosofia de viaţă pot ameninţa viaţa amoroasă a semnelor zodiacale. În timp ce unii dintre noi îşi găsesc cât ai zice „zodii” perechea şi au un istoric sentimental palpitant, alţii fac tot posibilul pentru a se îndrăgosti, dar sfârşesc prin a se bucura la finalul zilei doar de propria companie!

Deşi niciun semn nu este în mod obligatoriu blestemat să rămână singur pentru totdeauna, sunt zodii care îşi îngreunează parcursul amoros, din cauza temperamentului. Află dacă te-ai născut şi tu sub influenţa tragică a uneia dintre zodiile predispuse la singurătate!

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×