Life

Trei zodii de femei gospodine, care vă pot face cu adevărat fericiți. Cu ele faci casă și poți avea o familie împlinită

23.09.2020 | 11:24
Trei zodii de femei gospodine care va pot face cu adevarat fericiti Cu ele faci casa si poti avea o familie implinita
Horoscop cu trei zodii de femei bune la toate
ADVERTISEMENT

Sunt zodii de femei care pot fi adevărate partide dacă te gândești să-ți întemeiezi o familie, să ai o relație stabilă sau pur și simplu un partener pe care să te poți baza.

Evident că pot fi excepții de la regulă, pentru că nu suntem toți la fel și se întâmplă ca anumiți nativi să nu semene cu alți nativi din aceeași zodie.

ADVERTISEMENT

Sunt trei zodii de femei care vă pot face cu adevărat fericiți, împliniți cu adevărat și care să fie lângă voi la bine și la greu.

Trei zodii de femei bune la toate

Zodia Săgetătoreste o zodie ai cărei nativi sunt pur și simplu plini de viață, în căutare de aventură, lucruri noi și creație. Ei sunt mereu puși pe fapte, așa că dacă îți dorești o familie cu o femeie din Zodia Săgetător, trebuie să știi că nu te vei plictisi niciodată de aceasta, pentru că mereu vine cu ceva inedit care să te surprindă. Casa va fi mereu plină de savoare, maestră în bucătărie, devreme acasă și cochetă în majoritatea timpului.

ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn este cu adevărat o provocare pentru orice partener, pentru acest tip de femeie caută să aibă lângă ea oameni inteligenți de la care să aibă mereu de învățat, se plictisește repede și nu rezistă lângă persoane care n-au ce să-i ofere intelectual. Este amuzantă, dar și foarte conservatoare. Femeia Capricorn este familistă și gospodină, mereu săritoare, însă și foarte pragmatică.

Zodia Fecioară este bună la toate, căci este familistă, gospodină și mereu alături de partener. Ea face echipă bună cu un Capricorn, dar și cu alte zodii de pământ. Trebuie să știi cum să o alinți, pentru că nativii din această zodie au tendința de victimizare, lucru care nu este pe placul multor zodii. Dacă ești atent cu ea și îi oferi dragoste și înțelepciune reușești să ai un partener de nădejde.

ADVERTISEMENT