Life

Cele trei zodii cu probleme în dragoste în luna aprilie 2022. Destinul le joacă feste

Trei zodii au probleme în dragoste în luna aprilie 2022. Destinul le joacă feste și dau de tot felul de obstacole. Află dacă te numeri printre acești nativi.
24.03.2022 | 13:56
Cele trei zodii cu probleme in dragoste in luna aprilie 2022 Destinul le joaca feste
ADVERTISEMENT

Luna aprilie 2022 va fi una cu probleme în dragoste pentru trei zodii. Au parte de tensiuni în viața amoroasă și trebuie să treacă de anumite obstacole. Nu au deloc liniște în cea de-a doua lună de primăvară.

Care sunt cele trei zodii care au probleme în dragoste în aprilie 2022

Semnele zodiacale vizate de astre în aprilie vor fi greu încercate din punct de vedere sentimental. Urmează o perioadă dificilă pentru ele și norocul nu pare să fie deloc de partea lor.

ADVERTISEMENT

Vor veni și zile mai bune în viața lor, dar până atunci trebuie să se confrunte cu diverse probleme. Vor fi conflicte și despărțiri pentru aceste trei zodii, care simt că nu-și vor găsi jumătatea prea curând.

Taurii nu trec prin momente tocmai ușoare în plan personal. Au probleme în cuplu și nu se pot pune de acord cu partenerul. Sunt mereu tensionați și vor să încheie relația, dar se agață de câte un motiv să nu o facă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, vor lua o decizie, chiar dacă se vor alege cu inima frântă. Nu mai au încotro și simt că ar trebui să fie singuri o perioadă.

Leii și Scorpionii, provocări în dragoste

Lucrurile nu sunt tocmai roz nici pentru Lei. Apar obstacole în relația cu partenerul de cuplu și e foarte posibil ca aceasta să se încheie. Chiar dacă va fi greu la început, își vor da seama că asta era singura soluție.

ADVERTISEMENT

Au senzația că sunt ocoliți de noroc în dragoste și că nu-și vor găsi jumătatea. Poate că nu vor avea pe cineva, dar trebuie să fie răbdători și să aibă mai multă grijă de ei.

Urmează o perioadă grea și pentru Scorpion. Nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul și încheie relația. Poate au probleme în cuplu, se simt dezamăgiți și nu mai pot continua, așa că decid să se retragă și să rămână singuri o perioadă.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți nativi ai acestei zodii nu vor începe o nouă relație, dar nici nu vor acest lucru. Preferă să se vindece alături de oamenii apropiați și să se dedice vieții profesionale.

ADVERTISEMENT