Life

Trei zodii care vor suferi pe plan sentimental în februarie. Neplăceri în dragoste pentru ele

Astrele anunță că luna februarie nu este o perioadă tocmai bună din punct de vedere amoros. Sunt câteva semne zodiacale care au parte de neplăceri în iubire.
28.01.2022 | 23:47
Trei zodii care vor suferi pe plan sentimental in februarie Neplaceri in dragoste pentru ele
Trei nativi care suferă în dragoste, în luna februarie. Ce pățesc aceștia. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trei zodii vor suferi în plan sentimental în ultima lună de iarnă, asta pentru că nu le putem avea pe toate. Februarie nu este o lună potrivită pentru dragoste.

Din păcate, sunt câțiva nativi care suferă din punct de vedere amoros. Neplăcerile din dragoste îi aduc în situația în care pot pune capăt unor relații.

ADVERTISEMENT

Certurile cu partenerii de viață se intensifică luna următoare. De asemenea, discuțiile aprinse nu-i lasă să se liniștească și e posibil să rămână ancorați mult timp în trecut.

Trei nativi care suferă în dragoste, în luna februarie. Ce pățesc aceștia

Berbec

Nu stai deloc bine la capitolul sentimental pentru că ești înșelat de partenerul de viață. Relația de cuplu scârțăie de multă vreme și e posibil să nu se mai poată repara.

ADVERTISEMENT

Lucrurile te aduc pe marginea prăpastiei și sunt șanse mari să cazi în depresie, să nu mai știi pe ce drum să mergi mai departe. Ești ușor dezorientat în luna februarie.

Suferința nu este oprește aici. Astrele te previn că s-ar putea să pierzi câțiva prieteni, să descoperi că nu toți îți sunt amicii pe care îi credeai.

ADVERTISEMENT

Leu

E posibil să treci prin clipe mai puțin plăcute în luna februarie. Certurile banale cu jumătatea ta ajung să fie unele dure, să vă aruncați cuvinte grele și să nu mai găsiți un numitor comun.

Scandalurile sunt la ordinea zilei când vine vorba de partea amoroasă. Ai ajuns la capătul răbdării și nu mai vezi luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Februarie este luna îndrăgostiților, dar nu și pentru tine. Nu mai vrei să auzi deloc despre iubire și simți nevoia să stai singur, departe de oameni.

Vărsător

Ești ancorat în continuare în trecut și te gândești la persoanele care au trecut prin viața ta. Sunt oameni cu care nu ai încheiat legăturile prea bine.

De asemenea, există o tentanție foarte mare să fii atras de un fost partener, care nu a lăsat nimic bun în urma sa. Este cineva care te-a tras foarte mult în jos.

Despărțirea tumultoasă nu este de bun augur nici în prezent, trebuie să renunți să te mai învinovățești pentru ceva ce nu ai făcut.

ADVERTISEMENT