Life

Trei zodii sunt lovite de ghinion în următoarele două luni. Viața li se schimbă până la finalul anului 2021

Ultimele luni din anul 2021 aduc schimbări radicale pentru unele semne zodiacale, care au toate șansele să nu aibă deloc parte de lucruri bune și frumoase.
04.10.2021 | 16:33
Trei zodii sunt lovite de ghinion in urmatoarele doua luni Viata li se schimba pana la finalul anului 2021
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologilor, următoarele două luni aduc ghinion pentru trei dintre cele 12 zodii. În plus, astrele mai arată că acestea au parte de modificări care le dau viața peste cap.

Până la sfârșitul anului în curs acești trei nativi trec prin situații limită, provocări și momente neașteptate, care nu sunt tocmai de bun augur.

ADVERTISEMENT

Trei nativi care nu au noroc deloc până la finalul lui 2021

Schimbările drastice sunt atât pe plan profesional, cât și personal. Sunt șanse mari ca aceste semne să se despartă până de Crăciun, să rămână singure în iarnă.

De asemenea, următoarele luni vin cu situații care le pot da dureri serioase de cap, lucru care s-ar putea să le facă pe aceste zodii să abandoneze orice misiune pe care o au în plan.

ADVERTISEMENT

Taur

Anul acesta nu se încheie deloc într-o notă optimistă. Schimbările care vor interveni de acum înainte te fac să vezi lucrurile altfel și din păcate, nu într-un sens bun, ci dimpotrivă.

Ești pe marginea prăpastiei și te apropi de un eșec. Riști să-ți pierzi mințile pentru că nimic nu mai merge cum ar trebui în viața ta. Toate ies pe dos.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Relațiile devin tensionate. Nu reușești să-ți ții deloc gura și strici unele prietenii de lungă durată. S-ar putea să-ți dai seama abia când va fi târziu, poate la finalul anului.

Tot până în decembrie 2021 intervin niște schimbări la locul de muncă. S-ar putea să nu te mai înțelegi deloc cu superiorii sau cu colegii și să-ți dai demisia.

ADVERTISEMENT

Ghinionul te urmărește mai departe și în viața de zi cu zi, acolo unde ți-ai pierdut speranța și nu mai vezi luminița de la capătul tunelului.

Pești

Astrele anunță că nu o duci deloc bine pe plan financiar și din păcate, lucrurile nu se reglează în perioada următoare, ci mai degrabă o dai din lac în puț. Nu reușești deloc să ieși la liman cu finanțele.

Șansele sunt negative și în viața personală. Pentru că ai dat cu piciorul unor relații amoroase frumoase, acum ești pedepsit să fii singur și neconsolat. Ai mare grijă în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT