News

Tren blocat în câmp, pe o caniculă extremă. Călătorii sunt revoltați: ”Stăm la peste 30 de grade, fără aer condiționat”

Pe o caniculă extremă, un tren de călători este blocat pe un câmp, în apropiere de București. Călătorii sunt revoltați de această situație.
19.06.2024 | 21:16
Tren blocat in camp pe o canicula extrema Calatorii sunt revoltati Stam la peste 30 de grade fara aer conditionat
Tren blocat în câmp, de mai bine de o oră, pe o caniculă extremă. Pasagerii au cerut ajutor la 112 din cauza căldurii. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tren de călători stă de mai bine de o oră blocat pe un câmp, în apropiere de București. Situația a dus la paralizarea traficului feroviar pe această linie. Călătorii sunt revoltați. Unii au sunat la 112.

Tren blocat în câmp, de mai bine de o oră, pe o caniculă extremă. Pasagerii au cerut ajutor la 112 din cauza căldurii

De peste o oră, un tren internațional aflat pe linia București – Ploiești este blocat în mijlocul câmpului. Călătorii au ajuns la limita răbdării și și-au strigat disperarea în spațiul online.

ADVERTISEMENT

Se află în această situație trenul IRN 472, Bucureşti – Budapesta. Acesta a plecat la ora 18.15 din București. El stă de aproximativ o oră în câmp, în apropiere de Buftea și Peris. Oamenii au cerut ajutor la 112 din cauza caniculei, notează Antena 3.

Călătorii sunt extrem de revoltați pentru această situație neplăcută. Incidentul apare într-o zi în care temperaturile ridicate fac ravagii nu numai în Europa, ci și în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Trenul este blocat la câțiva kilometri de Capitală, în județul Dâmbovița. Mijlocul de transport s-a defectat și s-a oprit brusc în câmp, în zona localității Dârza.

Conform sursei citate, situația este cu atât mai gravă cu cât trenul, care este plin cu călători, nu mai are aer condiționat. În zonă este o căldură extremă, de peste 35 de grade.

ADVERTISEMENT

Trenul stă de zeci de minute nemișcat. Sunt foarte mulți pasageri care au sunat deja la 112 să ceară intervenția ambulanțelor, pentru că nimeni nu a luat nicio măsură până acum. Nu au venit mașini care să le aducă apă sau care să evacueze acel tren.

Pe Facebook, o pasageră din tren a descris situația complicată în care se află. Femeia se plânge de faptul că pasagerii sunt nevoiți să meargă pe jos prin canicula extremă.

ADVERTISEMENT

Când trenul obosește și trage un pui de somn, o luăm la pas. Mulțumim tuturor companiilor feroviare pentru confort, comoditate și promptitudine. E o plăcere să stam în câmp fără aer condiționat la +30 grade mai bine de 60 de minute”, spune aceasta.

ADVERTISEMENT