Stiri de ultima ora

Tren deraiat în judeţul Călăraşi! Traficul feroviar este blocat pe ruta Călăraşi – Ciulniţa

Un tren deraiat în Călăraşi! Traficul feroviar este blocat de mai multe ore, pe ruta Călăraşi – Ciulniţa!
20.11.2017 | 11:13
Tren deraiat în judeţul Călăraşi! Traficul feroviar este blocat pe ruta Călăraşi – Ciulniţa
ADVERTISEMENT

Traficul feroviat în judeţul Călăraşi, pe ruta Călăraşi – Ciulniţa, a fost oprit, luni, din cauza unui tren care a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic.

Pasagerii trenurilor care circulă, luni dimineaţa, pe relaţia Ciulniţa – Călăraşi Sud, vor fi transportaţi cu mijloace auto după ce un vagon din compunerea unui tren care aparţine operatorului privat de transport de marfă Unicom Tranzit a deraiat de un boghiu, informează CFR SA. 

Trenul deraiat transporta deşeuri feroase

Trenul asigura un transport cu deşeuri feroase pe relaţia Zalău Nord — Călăraşi Nord.“La faţa locului se află reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestei deraieri, precum şi echipele de specialişti care vor interveni cu o macara de mare de tonaj pentru repunerea pe şină a vagonului. Compania Naţională de Căi Ferate ‘CFR’ SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuităţii traficului feroviar până la finalizarea intervenţiei şi redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă”, precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului şi se încearcă remedierea problemei, în vederea redeschiderii rapide a traficului feroviar. Deocamdată, nu se cunoaşte motivul producerii accidentului şi dacă sunt victime.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria STIRI DE ULTIMA ORA
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri