Tren deraiat în Mehedinți. Circulația pe magistrala 900, blocată

Daniel Scripcaru   
în HotNews
30/09/2019, 11:04
Tren deraiat în Mehedinți. Circulația pe magistrala 900, blocată GALERIE FOTO
Tren deraiat în Mehedinți. Sursa foto: news.ro

Un tren de marfă a deraiat, luni dimineața, în județul Mehedinți, între stațiile Ergheviţa şi Valea Albă. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația feroviară pe magistrala 900, București-Timișoara, este blocată. Potrivit polițiștilor, primele două vagoane ale trenului de marfă au deraiat, iar al treilea s-a răsturnat.

Tren deraiat în Mehedinți

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Mehedinţi, traficul feroviar este blocat pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 349 + 300 de metri, între staţiile CF Ergheviţa şi Valea Albă, unde un tren marfar care circulă pe relaţia Severin – Craiova a deraiat cu primele două vagoane în linie curentă, al treilea vagon răsturnându-se”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulaţia feroviară este închisă la această oră, pe raza Regionalei CF Craiova. Trenul care aparţine operatorului naţional SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc şi circula în relaţia Sudrigiu – Bucureşti Vest.

Tren deraiat în Mehedinți
Tren deraiat în Mehedinți. Sursa foto: tvr.ro

Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între staţiile Prunişor – Drobeta Turnu Severin

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la faţa locului pentru a lua toate măsurile necesare în vedera accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenţie, în vederea ridicării şi repunerii pe şină a vagoanelor. Până la finalizarea intervenţiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între staţiile Prunişor – Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă”, a transmis CFR.

Potrivit acestora, în momentul de faţă, circulaţia altor trenuri nu este afectată.

Închide ×