News

Călătorie marca CFR! Un tren care a plecat cu două ore întârziere din Galați s-a întors în gară după ce s-a defectat

19.08.2019 | 12:52
Calatorie marca CFR Un tren care a plecat cu doua ore intarziere din Galati sa intors in gara dupa ce sa defectat
Un tren care a plecat cu două ore întârziere din gara Galați s-a întors de unde a plecat după ce s-a defectat *foto: hepta.ro

Scenariu incredibil în gara din Galați, acolo unde CFR Călători și-a dat din nou în petec. Un tren a plecat cu două ore întârziere spre București, dar nu a apucat să facă mai mult de cinci minute. Asta după ce trenul s-a defectat și a oprit în câmp. Apoi trenul s-a întors în gară! Trenul IR 1772 a ajuns în cele din urmă înziare.com.

Un tren care a plecat cu două ore întârziere din Galați s-a defectat

Trenul trebuia să pornească din Galați spre București la ora 12:00, dar a întârziat două ore. Călătorii s-au arătat indignați de eveniment: „Știți cum a fost? Noaptea minții. Alerga mecanicul ca nebunul în vagon și eram panicați că nu știam ce se întâmplă. Nu zicea nimeni nimic. Și el de colo-colo alerga.

În primele două vagoane am stat cam o oră. fără aer condiționat. Erau defecte, așa că ne-au mutat în altele. Trebuia să vină o locomotivă, s-a stricat și aia. Și acum a venit asta. Și am mers doar 5 minute și s-a oprit în câmp. Oamenii din tren sunt exasperați, însă fac haz de necaz. Cineva l-a întrebat pe controlor: “Care e pasul următor?”, la care el a răspuns: “Mă arunc în Siret!“, a povestit o călătoare, pentru sursa citată.

Un tren care a plecat cu două ore întârziere din gara Galați s-a întors de unde a plecat după ce s-a defectat
Ce întârziere avea în Gara de Nord trenul care a plecat cu întârziere de două ore *foto: ziare.com

Trenul a fost atașat unei alte garnituri, care a avut și ea întârziere către București

După ce s-au întors în gară, controlorul i-a anunțat pe călători că vagoanele trenului de ora 12:00 se vor alipi de garnitura care trebuia să plece la 14:30, tot cu destinația București Nord, dar pe o altă rută, prin Buzău. Dar situația în care s-a aflat trenul IR 1772 a făcut și ca trenul IR 1576 de la ora 14:30 să aibă o întârziere, până în momentul în care au fost atașate vagoanele garniturii întoarse din câmp.

De asemenea, trenul de la ora 14:30 nu avea clasa I, motiv pentru care cei care au plătit pentru această facilitate au mers la clasa a II-a. Controlorul le-a promis oamenilor că își vor primi de la CFR diferența de preț, în valoare de câteva zeci de lei. Cu toate acestea, pentru timpul pierdut nu a răspuns nimeni.